keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Reiman varastontyhjennyshankintoja ja juhlavalmisteluja


Kankaanpää on kamalan kaukana tälle pitkälti julkisen liikenteen varassa säntäilevälle emännälle. Kaivelin siis Reiman varastoa ihan vain virtuaalisesti verkkokaupan kautta. Ja virtuaaliseksi meinasi jäädä ostoksetkin, kun verkkokauppa otti ja ylikuumeni suuren suosion vuoksi.

Kieltämättä kiukutti melkoisesti, että shoppi ei sitten kuitenkaan ollut kokonaan suljettu korjaustöiden ajan, vaan sitkeimmät/onnekkaimmat saivat sieltä tavaraa ulos toisten jäädessä odottamaan luvattua sähköpostiviestiä siitä, milloin ostoksille sopii taas mennä.

Sähköposti-ilmoituksen tultua kolisi varasto jo tyhjyyttään kaipaamieni tuotteiden osalta. Kaikkein tärkein eli pikkuveikan välikausihaalari, jäi kokonaan saamatta. Myöskin henkselihousut roikkuivat jo jonkun muun vaatekaapissa.

Varsinaisesta varastontyhjennysmyynnistä meille tuli vain pikkuveikalle nuo tummanharmaat housut tuossa vasemmalla (joiden malli ei ole kaikkein kätevin 2,5 vuotiaalle...) ja isoveikalle oikean reunan Leap-takki siistimmäksi takiksi tulevalle keväälle. Tämän takinkin olisin ottanut mielummin siinä tummemmanharmaassa sävyssä...

Keltaisten raitojen piristämän Kirjo-haalarin sain sentään klikattua ostoskoriin muutamaan päivää myöhemmin, olisikohan joku palauttanut kyseisen haalarin syystä tai toisesta tai sitten varaston perukoilta oli löytynyt vielä tämä unohtunut yksilö. Koko on 128, joten mahtunee isoveikalle vielä vuoden päästä syksylläkin (kävimme 5 v neuvolassa 25.11. ja pituutta herralla on 119.5 cm). Tätä haalaria (ja samaa kuosia olevaa takkia) olen himoinnut molemmille pojille jo pidemmän aikaa. Sopii niin täydellisesti meidän reippaaseen raitatyyliin!

Kun kerran piti maksaa postikulut toistamiseen, otin samaan pakettiin viime talvena suosiota saavuttaneet, ohuet Silvia-aluslapaset villasekoitetta ja parit ylimääräiset jalkalenkit. Olen nyt vaihtanut kurahousuihinkin silikoniset jalkalenksut, kun ei ne kuminauhalenkit meillä kestä kuin hetken. Miksiköhän muuten kaikissa Reiman vaatteissa ei ole niitä samoja, vahvoja silikonilenkkejä? Silikonin joustavuus on toki heikompi kuin kuminauhan, joten onko niitä sitten vaikeampi pujotella saappaiden alle.

Teitkö löytöjä Reiman varastontyhjennyksestä?

Tämä aurinkoinen pikkupakkasviikko on ollut minulla ja kuopuksella  harmillisen flunssainen. Perheen harvinainen yhteinen arkivapaa on mennyt itsellä lähinnä toipilaana mahdollisuuksien mukaan lepäillessä. Miesväki ahkeroi eilen ja siivosi aitan ja laittoi jänisverkot omenapuille. Ei pääse puput napsimaan mun aarteita!

Tänään oma vointi tuntuu viimein paremmalle (kop kop) ja väkersin aamupäivällä sokerimassasta haamuja viikonlopun 5-vuotisjuhlia varten. Täytyy laittaa kuvia kummituksista, kunhan ehdin ne kamerasta purkaa. Ei niistä kyllä tullut yhtä upeita, kuin Kinuskissalla, mutta ensikertalaisen tekemiksi vallan välttäviä :)

Enää kaksi päivää ensimmäisiin juhliin, kääks! Tarttis varmaan tehdä jotain asian eteen ;) Mies haki just kaupasta ongintasaaliita ja kattaustarvikkeita olen hommannut jo aiemmin. Muuten ollaan ihan vaiheessa! Mutta en aio ottaa paineita: joka nurkkaa ei tarvitse kuurata, eikä kaiken tarvitse olla täydellistä.

Meidän ihka ensimmäisten kaverisynttärien tarjoilun ajattelin kuitata haamukoristelluilla mokkapaloilla, coctailtikuilla, pipareilla, karkeilla ja popcornilla. Täytekakkua eivät nykylapset juuri syö, joten en panosta siihen. Lasten kekkerit ovat lauantaina klo 15-17.

Sunnuntaina suvun kesken juhlittaviin 5-vuotisjuhliin teen kesällä testaamani maitosuklaa-vadelmakakun (myöskin haamukoristein) ja äitini leipoo isoveikan toivoman mansikka-kermakakun. Mokkapaloja tarjotaan myös (pellillinen riittää kaksiin juhliin). Suolaiseksi tarjottavaksi väkerrän monivuotisen suosikin, kylmäsavulohi-katkarapuvoileipäkakun. Kaupasta haetaan lapsillekin maistuvia, paistettavia lihapaisteijoita ja karjalanpiirakoita. Munavoi pitää tehdä itse. Pipareita pitää toki olla, muttei ihan seitsemää sorttia.

Taidan tehdä aikataulun noille leipomuksille, kuten minulla on tapana, ettei iske paniikki! Vaikka iskee se kuitenkin ;) Tykkään silti järjestää juhlia! :)

Mukavaa viikonjatkoa!

Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Minä en odotellut luvattua sähköpostia, vaan käytin aikaani yrittäen ostaa uudestaan ja uudestaan reiman varastontyhjennyksestä. Olkaimellisia vk-housuja yritin ja yritin ja lisäksi siihen olis tullut muutakin. Mutta kun lopulta olisin onnistunut tilaamaan niin housuja en enää saanut joten sai jäädä kaikki muukin. Luovutin. Ja ärsytti hukkaan heitetty aika. Meillä on mikstuura-takki juuri tuossa värissä kuin tuo haalari. Kevääksi ostin jesperjuniorin alesta loppukesästä puoleen hintaan.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi, ettet sinäkään saanut haluamiasi tuotteita. Veikkaanpa, että aika montaa muutakin on ärsyttänyt. Kurja tilanne normikuormituksella hyvin toimivassa verkkokaupassa. Toivottavasti seuraava varastontyhjennys sujuu jouhevasti.

      Mikstuura on ihana! :) Minäkin katselin niitä Mikstuura-takkeja JJ:n alesta, mutta ei ollut kokoja. Takkina se olisi ollut meillekin mieluisampi, mutta ehkäpä sitä voi vielä eskarissa haalaria käyttää :) Nyt pitkään jatkuneen välikauden aikana olen taas todennut, että haalari on niin paljon nopeampi pukea, varsinkin aikana, jolloin alle tarvitaan välikerrosta.

      Poista
  2. Meillä juhlitaan siis samana viikonloppuna! Täällä ihan stressaantunut äiti! :) Rakastan juhlien järjestämistä, mutta nyt ajan löytäminen on melkoisen haastavaa. :)
    Mahdollisimman rentoa valmistelua sinne!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun aikaa on niukalti, otetaan käyttöön valmiit herkut ja armahdetaan itseä muutenkin. Vieraat eivät tule tarkastamaan siivouksen tasoa, vaan juhlimaan :)

      Lapselle tärkeintä on, että juhlat pidetään ja vieraita tulee :)

      Mukavia ja stressittömiä juhlia teille!

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)