maanantai 10. maaliskuuta 2014

Humputtelemassa


Perjantaina meillä oli kuukausittainen siivousrinkipäivä ja lähdimme poikien kanssa kuluttamaan päivää kauppakeskukseen parturin ja leikkimisen merkeissä. Tukat alkoivatkin olla varsin lennokkaat! ;)


Enpä ole ennen tällaista parturintuolia nähnyt! Pikkuveikka oli haltioissaan ja istui paikallaan hievahtamatta koko hiustenleikkuun ajan (poika on kyllä muutenkin helppo parturiasiakas, nautiskelee vain käsittelystä). Harmillista vaan, että parturoinnin ajaksi koko auto kuljettajineen peitettiin kapalla: eihän sitä autoa silloin näkynyt! Mutta onneksi tukanleikkuun jälkeen sai vielä jatkaa kurvailua ;)


Nyt on siistit tukat! Autokin on vaihtunut Jesper Juniorin edessä olevaan, kolikoiden voimalla kurvaavaan malliin. Isoveikka tykkäisi, että laitettaisiin kolikko, mutta pikkuveikkaa moinen meno jostain syystä kauhistuttaa. Ajelevat siis ihan paikallaan vaan. Voisiko joku siirtää tuon auton lastenvaateliikkeen sisäpuolelle? ;)

(kävimme kyllä JJ:n sisäpuolellakin ja mukaan tarttui tällä kertaa ainoastaan Reiman tähtipipo pikkuveikalle ja Lego Chima lippis isoveikalle)


Hassua, miten lapsille tulee vuosi ikää lisää, kun hiukset leikataan. Isoveikan punertava kiharapehko lyheni merkittävästi ja poika näyttää nyt ihan oudolta. Mutta äkkiä se taas kasvaa, sillä kaverilla on kova hiustenkasvu. Poika itse haluaisi hiustensa olevan suorat ja sileät ja nauttii nyt kovasti siististä tukastaan.


On se kumma, miten Hesessä ei kuulu kertaakaan valitusta ruuasta, eikä tarvi höpöttää tai heilua ruokapöydässä ;) Herkuttelua ja ah niin helppoa mennä valmiiseen pöytään :)


Leikkihuoneessa purkamassa energiaa. Ihailen aina noita pehmeitä jättirenkaita, kaaria ja muita, joista voi rakentaa kaikkea kivaa. Pojat keksivät nillä vaikka mitä leikkejä. Kumpa kotona olisi tilaa tuollaisille!



Huomatkaa hikipäät ;) Olisi pitänyt olla tekniset paidat päällä...


Mukava päivä huipentui hetkeä ennen kotiin lähtöä: aamulla reippaasti heilunut hammas irtosi isoveikan omalla nyppäisyllä. Kylläpä oli ylpeä poika: olihan lähtenyt hammas marraskuussa 5 vuotta täyttäneen ensimmäinen! Päiväkodissa isommat aina kehuskelevat irronneilla hampailla, joten isoveikka halusi heti tietää, milloin on seuraava päiväkotipäivä ;)

Yön aikana isiksi etukäteen paljastettu hammaskeiju vaihtoi irronneen hampaan kolikkoon. Poika oli kuudelta lauantaiaamuna meidän sängyn vieressä esittelemässä ylpeänä saalistaan - eikä tietenkään malttanut nukkua enää ;) Käykö teillä hammaskeiju?

Se on uusi viikko aluillaan taas. Huomenna tiistaina alkaa isoveikan päiväkotiviikko ja illalla on luvassa olympialaiset päiväkodin pihalla. Kevätretkikassaa kartuttavasta kahviosta voi ostaa pientä välipalaa. Mitähän muuta kivaa on luvassa? Pojat tykkäävät varmasti! :)

Huomiseksi on ennustettu 7 asteen ja keskiviikoksi jopa 9 asteen lämpötiloja. Kyllä se täytyy nyt uskoa, että kevät on tosiaan täällä!

Mukavaa viikkoa kaikille! Nautitaan kevätsäästä :)

Vahteristonemäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)