tiistai 15. syyskuuta 2015

SuperRemu sovituksessa


Kerroin aiemmin, että meillä testaillaan pian Travallen Remua. Kesäalesta hankin pikkuveikalle suoralahkeiset SuperRemu välikausihousut, jotka on nyt otettu käyttöön säiden muuttuessa intiaanikesästä huolimatta hiljalleen syksyisiksi. Travallen toppavaatetestiä on luvassa blogiyhteistyön merkeissä, kunhan talvi saapuu.

Yllä olevassa kuvassa pikkuveikalla on SuperRemu housut ja niiden alla kapoiset collegehousut. Suoralahkeisten päällyshousujen lahkeet on kiristetty suppuun. Nämä 116 cm housut menevät 112 cm pituisella pojalla (mitattu elokuussa) kyllä jo suoranakin, kun on kengät jalassa.


Remun housujen malli on reilu, simppeli ja suora. Hankaukselle alttiit sisäsaumat on jätetty pois. Vyötäröä ja lahkeensuita voi kiristää urheiluvaatteista tutun näköisellä pikalukolla (kts. kuvat alla). Vyötärön kiristys on näkyvissä, mutta lahkeiden kiristys on piilotettu huomaamattomasti pienten kangastaskujen sisään.

Yllätyin housujen vyötärön napakkuudesta. Normaalipainoiselle pikkuveikalle (112 cm, 20 kg) ei olisi tarvinnut välttämättä kiristää vyötäröä lainkaan. Hoikalle lapsellekin löytyy siis kiristysvaraa.

Nimilapusta tykkään kovasti: se on kiinnitetty vuorikankaaseen vyötärön alapuolelle, jolloin ei ole niin alttiina kulutukselle ja lappu on materiaaliltaan sellainen, että merkkaustussilla on helppo kirjoittaa siististi.

Mutta hetkinen, missä on ripustuslenkki? Itse kaipaan housuihinkin ripustuslenkkiä. Vaikka niissä olisi ripustuskäytössäkin toimiva kiristysnauha vyötäröllä. Uaein ompelen ripustuslenkin valkoisesta kanttinauhasta, jos lenkki joistakin housuista puuttuu.




Yritin saada teille lähikuvaa Cordura-kankaan pinnasta, joka eittämättä vaikuttaa kestävälle olematta kuitenkaan liian kankeaa. Kulutuksenkestoksi luvataan tosiaan jopa 100 000 kierrosta. Vedenpitokin on 10 000 ja hengittävyys 6000. Komeat on SuperRemun luvut.

Odotan innolla, että housut pääsevät säiden viiletessä päivittäiseen käyttöön erilaisissa leikkiympäristöissä. Kivillä kiipeileminen on meidän poikien lempipuuhaa - ja tunnetusti ulkohousujen surma. Katsotaan, miten käy tällä kertaa!


Ja sitten sovitus- ja käyttökuvia, olkaapa hyvät! Ensin lahkeet suorana.

Napero halusi leikkiä kuvauksessa äidin aurinkolaseilla ja tietysti piti vähän pelleilläkin...


Lantiolla on kieltämättä väljyyttä.


Ja sitten kokeillaan pomppia, vaihteeksi lahkeensuut kiristettynä.


Vyötärö pysyy nätisti paikoillaan kyykistellessäkin.


Tässä teemme lähtöä pyörälenkille. SuperRemu housujen kaveriksi pääsi Reiman takki, kengät ja asusteet.

Pyöräillessä lahkeensuu olisi kannattanut jättää kiristämättä, jolloin se olisi suojannut paremmin nilkkaa. Housut eivät ole erityisen pitkät, vaan ihan normaalimittaiset. Kuvittelin Remujen olevan erityisen suurta kokoa, mutta olin väärässä: näissä kannattaa varmaankin valita suoralahkeisesta pituudenmukainen koko ja suppulahkeesta ehkä kokoa suurempi (kuten monilla muillakin merkeillä).  Tietysti olettaen, että suppulahkeisten housujen pituus on sama kuin suoralahkeisten. Travallen verkkokaupassa on hyvät kokotaulukot mittoineen, joista voi tarkistaa oikean koon.


Kivasti istuvat nämä SuperRemut meidän pikkuveikan päälle! Poika itse tykkäsi kovasti uusista ulkohousuistaan, jotka sujahtavat helposti sisähousujen päälle ilman aikuisen viimeistelyapua. Sitäpaitsi lantiolle jäävä väljyys jää käytössä joka tapauksessa piiloon takin helman alle.

Tervetuloa välikausi, valmiina ollaan!

Ja muistattehan: Travallen tuotteet ovat kotimaisia! Esittelin Travallea ja sen talvimallistoa aiemmassa postauksessani.

Miltäs SuperRemu näyttää? Joko teillä on otettu välikausivaatteet käyttöön? Suosikkimerkkisi välikausihousuista?

Aurinkoista viikonjatkoa!

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista!- bloggari

10 kommenttia:

  1. Noniin. Ihan näyttää mustilta ulkoiluhousuilta, niin kuin pitääkin mustien ulkoiluhousujen näyttää. En kaipaa kummempia kikkailuja perushousuihin. Eli odottelen tosiaan niitä kestävyyskokemuksia.

    Nuo siniset lenkkarit tosiaan hajoaa meillä käsiin. Ensi irtosi pohja. Mies liimasi sen ja jatkettiin kenkien käyttöä. Nyt näyttää hajoavan sisäsivulta tuo kangasosuus.

    No, reklamaatio suoritettu ja siihen Reimalta asiallisesti vastattu (ja korvattu).

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kanssasi: taisimme saada uudet luottopöksyt :)

      Miksi, oi miksi Reima päivitti ne mustat lenkkarit sinisiksi ja malli muuttui samalla? Me niin tykättiin siitä edellisestä mallista ja värikin oli kohdillaan. Saa nähdä, miten kauan meillä nuo siniset kestää.

      Onneksi teidän reklamaatio meni hienosti ja niinhän se Reimalla mun kokemuksen mukaan aina meneekin.

      Poista
  2. 'Kivalta näyttää! Ja kestävyys on varmasti huippuluokkaa. Ripustuslenkin saisivat kyllä housuihin lisätä. Päiväkodeissa ja kouluissa, kun housut ainakin tulevat roikkumaan juuri naulakossa. Meillä kotonakin vk-housut roikkuvat usein naulakossa eteisen vaatekaapissa. Kätevämpää lapselle kuin henkariin asettelu, josta nyt ei tunnetusti meillä ainakaan ehditä edes keskustella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kivalta näyttää - ja tuntuu :)

      Näissä Travallen housuissa on kuulemma tarkoituksena, että naulakkoon ripustaminen tapahtuu sillä samalla lenkillä, jolla vyötäröä säädetään. Päiväkodissa tuntuu olevan tällainen tapana.

      Joustava kuminauhalenkki on varmasti pienten sormien helpompi pujottaa ripustuskoukkuun kuin jäykkä ja monesti pienehkö kangaslenkki.

      Housujen henkariin asettelu ei onnistuisi meilläkään ja pelkkä ehdottaminenkin aiheuttaisi taatusti raivarin koululaiselle ;)

      Poista
  3. Mä katsoin näitä Kärkkäisellä öö olikohan viime syksynä. Oli tosi halvalla (10e) alessa ja meinasin ostaa Minille, mut sit aattelin et mitä me tehdään tuhansilla housuilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SuperRemu välikausihousujen ovh-hinta on 62,90 eur, eikä niitä kuulemma myydä Kärkkäisellä.

      Olisko siis ollut jotkut muut housut? Hyvä housutarjous kuitenkin :)

      Poista
    2. Travalle remu oli :) en oo varma oliko super remu :) Ylivieskan Kärkkäisellä ale rekissä oli silloin :) en oo nyt käyny niin en tiedä myyvätkö enää travallea. Siellä on aina ne vikat kappaleet ihan älyttömässä alessa :)

      Poista
    3. Perus Remuja oon nähnyt Kärkkäisellä.
      -T-

      Poista
  4. No nyt tuli taas hyvään saumaan tämä housuvinkki, kiitos tästä :) pojan entiset vk-housut hieman rupsahtaneet ja mietiskelin just tänään, mitähän merkkiä sitä tilaisi uudet housut, niin nytpä se ratkesi, remut lähtee tilaukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, kiva olla avuksi :) Suosittu SuperRemu housu on tällä hetkellä loppu varastosta, mutta Remu housuja löytyy kyllä.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)