lauantai 28. syyskuuta 2013

Lisää oranssia! (Metsola)


Me näköjään oikein kieriskellään oranssissa tänä syksynä!

MiniMintin paketti toi jokin aika sitten annoksen Metsolan alehintaista oranssia froteeta: 128 cm paidan, 128 cm housut ja 116 cm housut (122 oli loppu, kuten yleensä tuppaa käymään...).




116 cm housut on juuri sopivat noin 118 cm vesselille. Noita isompia, 128 cm, en edes viitsinyt pyytää sovittamaan, kun näin jo päältä, että ne saavat mennä vielä kaappiin odottamaan seuraavaa kasvupyrähdystä (viime vuonna 9 cm!).

Tykkään noista valkoisista kaarista taskujen kohdalla. Ihanat housut! Vyötärö istuu sopivasti ja hyvä niin, sillä säätömahdollisuutta näissä housuissa ei ole.

Tällaiset housut haluaisin itsellenikin, jos niitä saisi aikuisten koossa kohtuuhintaan. Yksi Metsolan pinkki froteepaita mulla kävi kääntymässä, mutta jouduin toteamaan, että ei ollut minun malli. Harmi. Paidassa oli ahdas kaula-aukko ja se oli  hieman liian tiukka lantiolta. Vai olisiko vaan niin, ettei paksu frotee oikein imartele "aikuisen naisen" vartaloa? ;) Oletteko kokeilleet aikuisten Metsola-tuotteita?


"Vieläks tää sovittelu jatkuu kauanki...?" ;)


128 cm paita on vielä tosi reilu, mutta kyllä sitä voisi halutessaan jo käyttää. Hihansuut on sen verran napakat, ettei ylipitkä hiha valu kämmenen päälle. Päädyin kuitenkin jemmaamaan tämän paidan vielä hetkeksi kaappiin, jossa säilytän seuraavan koon vaatteita. Kiva löytää tämä ihanuus vaikka keväällä! Kukahan se juuri äskettäin lupaili lopettavansa jemmaamisen...


Pirtsakka setti! :) Olen ihastunut Metsolan froteen laatuun ja värikkyyteen.  Toivottavasti tämä color-sarja pysyy edelleen tuotannossa! Ensimmäisen paitahankinnan kohdalla kesällä epäilin froteen kovettuvan ilman kuivausrumpua, mutta ei hätää: yhtä pehmoista on edelleen kuin ostettaessa :)

Syksyn uusista Metsolan teksti-ja inkkari-kuoseista en kyllä oikein välittänyt. Mitä te piditte niistä? Jollet vielä tiedä, kurkistapa Indians ja Back to school.

Metsolalla on postikulut 0 eur 26.-29.9. eli vielä huomenna sunnuntaina. Tiedoksi vaan :)

Mukavaa lauantai-iltaa!

Vahteristonemäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)