torstai 26. syyskuuta 2013

Mini Rodini?


Mini Rodini - täysin tuntematon käsite vielä pari kuukautta sitten ja nyt - koukussako? En kaipaa "drop kolmosen" uutuuksia, mutta nyt on pakko myöntää, että tämä pingviinipaita on jäänyt kaivelemaan mieltä. Tuska on kasvanut päivä päivältä ja kuten tiedätte, se vaan pahenee.

Keltanokkana kuvittelin, että näitäkin saadaan myyntiin lisää tässä odotetussa kolmosdropissa, mutta eipä näytä siltä. Babyshopissa olisi vielä koko 116/122 jäljellä. Mutta on kyllä ihan älytöntä maksaa noin paljon yhdestä paidasta. Lapsen paidasta. Ja vielä postikulut päälle. Enkä oikeasti keksi mitään muuta tilattavaa juuri nyt.

Onko näitä jäljellä missään muualla, tietääkö joku? Ovatko nämä isoa/normaalia/pientä kokoa?

Torstaiterveisin,

Vahteristonemäntä

9 kommenttia:

  1. MiniQ:ssa on! Ainakin tota 104/110 kokoa. Ja siellä on nyt ilmaiset postarit tän viikon loppuun. Mä ostin sen kokoa isomman, (silloin heti kun ne ilmestyi), ajattelin jos ovat nafteja. Se on kyllä vielä tosi iso! Heppapaita on 104/110, ja se on sopiva. Blogissa löytyy siitä sovituskuva, jos auttaa kokopähkäilyssä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://konkkaronkkalaiset.blogspot.fi/2013/09/mini-rodini-raida-ja-veljen-legot.html

      Poista
    2. Kiitos neuvoista :) Kävin kattomassa sovituskuvia.

      Meille ei kyllä riitä enää 104/110, kun isoveikka on tosiaan sen 118 tai jotain. Pähkäilen lähinnä, että riittääkö 116/122...

      Poista
  2. Babyshopista saa 15% alen koodilla 80FI vielä tänään. Rodineita saa alelle jo muistakin paikoista, tosin pingut taisivat olla sen verran suosittuja, että koot ovat kiven alla.

    Meillä on 114 cm neidillä Rodineista paidoissa ja mekoissa käytössä koko 116/122 cm. Sanoisin, että nämä vastaavat hyvin kokoaan. Ovat perinteisesti olleet hieman kapeahkoa ja pitkää mitoitusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih...lisäsit juuri tuskaani 15 % ;) Kiitos vinkistä!

      Tuo kokoasia on kyllä vähän hämmentävä, kun yleensä koot menee 110/116 ja 122/128 jne. Olen viime aikoina ostanut isoveikalle jo tuota suurempaa kokoa, paidoissa varsinkin. No, tää Rodini käyttääkin sitten ihan omaa kokonumerointiaan (116/122, 128/134). Noita molempia kokoja olis babyshopissa vielä jäljellä. Luulen kyllä, että tuo suurempi on vielä aivan liian iso.

      Edelleen ostopäätös tekemättä...

      Poista
  3. Meidän 102cm pojalle koko 104/110 on vähän reilu vielä. Sanoisin että vastaavat kokoaan! :)

    Ei muuta kun tilausta menemään, joskushan voi ostaa jotain täysin turhaa, hullua ja kallista! ;) p.s. Huomaatko, yritän lietsoa ostomaniaa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaan ;) Kun olisikin vain "joskus"...

      Mutta. Pingviinit ovat meille erityisiä. Isoveikalla on sitäpaitsi pingviini unileluna. On ollut vauvasta saakka. Ostin aikanaan tämän pingviini-pehmolelun, kun toivoin kovasti vauvaa, enkä vielä tiennyt odottavani isoveikkaa. Että kyllä meidän on se pingviinipaita saatava! :) Mahtava aasinsilta ;)

      Poista
    2. Voi ihana aasinsilta! :) nyt siis pinguja klikkailemaan! Todella ihana paita!

      Poista
    3. Kiitos :) Pingviini tulossa meille! :)))

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)