torstai 5. syyskuuta 2013

Takkisekoilua (Stockan parka)


Tiedoksi kaikille parka-takeista kiinnostuneille: Stockmannin kanta-asiakasalennuksella myytävä takki EI ole reimashopin "Pat"(531022A-2520) eikä "Curtis"(521247A-2520). Stockmannilla myytävä Reiman takki on takaa suorahelmainen ja tuotekoodi on 531037. Tätä takkia ei ole ainakaan vielä reimashopissa myytävänä.  Liekö malli ihan Stockan "oma" vai mistähän tässä on kysymys?

Minulle tämä eilen Stockalta tullut paketti sisälsi pienoisen pettymyksen, kun luulin tilanneeni Pat-takin pidemmällä, lovetulla takahelmalla. Stockmannin verkkokaupassa (ja kuvastossa) oli takista kuva vain edestä ja takki näyttää erehdyttävästi Pat-takille. Tuotekoodia ei voinut tarkistaa tilatessa, sillä sitä ei mainittu Stockmannin sivuilla/esitteessä.

^ Tässä yllä olevassa kuvassa on Reiman Pat-takki (kuva reimashopista). Kaikki muut kuvat ovat Stockmannilta tilatusta Reiman takista ja ovat omiani.

 

Mutta upea on tämäkin Reiman parka-takki. Niin kauniin keltainen vielä. Ensimmäinen konkreettinen kosketukseni Reiman uuden malliston tuotteeseen. Mitäs pidätte?


Riippulaputkin ovat muuttuneet uudistuneen ilmeen myötä.

 
Takin selkämyksessä sisäpuolella oleva "nimilappukin" on uudistunut. Lappu on myös erilaista materiaalia kuin ennen ja varmaan hengittää paremmin nyt. Meillä on isoveikalla tämä niskalapun kohta hikoillut aiemmissa Reiman takeissa. 
 

Takana helmassa on uusi logo tyylikkäänä heijastimena. Heijastimia on myös takin etupuolella taskujen kohdalla.

 
Taskuja riittää aarteille! :)


Huppu on irrotettava ja pelkän karvan saa myös irti erikseen :) 


Tämä tarrakiinnitys tuntuu olevan nyt uutta Reimaa. Aiemmin talvivaatteissa (ja muistaakseni myös välikausivaatteissa) oli kunnon nepparit. Ovathan tarrat toki nopea avata ja sulkea, ja lisäävät varmasti lasten omatoimisuutta. Mutta: kestävätkö ne ja keräävätkö herkästi roskaa itseensä?

Takin sisäpuolella on vyötärösäädöt ja povitasku. Takin sisäpuoli on musta.

Saas nähdä, mikä takki meille lopulta jää...Tänään haen kotiin reimashopin paketin ja sitten taidan järjestää arvonnan - ihan itseni kanssa vaan! ;)

t. Vahteristonemäntä

12 kommenttia:

  1. Piti heti tulla kurkkimaan, kun kommenttisi blogissani luin. ;)

    Katsopas vaan, niin onkin eri malli. Muuten näyttäisi täysin vastaavalta, mutta se pidempi lovetettu takahelma puuttuu. Jopas kummaa!
    Todella kauniilta kyllä näyttää tämäkin malli ja sävy juurikin ihana. :)

    Minä olen kyllä vahvasti sitä mieltä että Reiman keltainen parkatakki meillä tulee kanssa Emilille talveen.

    Laita ihmeessä sovituskuvia molemmista takeista, itse ainakin innolla sellaisia odotan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)

      Jokos olet päättänyt, mikä malli teille tulee? ;)

      Juu, sovituskuvia on kyllä tarkoitus räpsiä, kunhan herra päiväkotilainen on nukkunut ensin yön (tai parin) yli...oli hyyyvin väsynyt tänään kolmen pk-päivän jälkeen :/ Mutta nyt on sitten taas 4 päivän lepo tiedossa, joten päästää kuvailemaankin :)

      On kyllä kiva, että näitä lämpimiä keltaisia sävyjä saatiin Reiman mallistoon pojillekin. On niitä odotettukin! :)

      Poista
  2. No hieno on, vaikkakin eri kuin odotit!

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on munkin mielestä :)

      Täytyy rauhassa sovitella ja vertailla, että kumpi takki jätetään talvea odottamaan. Hintaeroa on tosiaan se 39 euroa, joka sinänsä houkuttaa kallistumaan tuon stockan paketista paljastuneen puoleen...Mutta katsotaan nyt ensin!

      Poista
  3. Tosi kaunis takki! Ja sopii varmasti väriltään hyvin teidän punapäälle. :)
    Vähän mietityttää tosiaan toi tarrakiinnitys.. Ne kun usein alkaa "nauramaan" reunoilta jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin :) Mehän nämä punapäiden värihommat tiedetään, eikös niin ;)

      Juu, tarrat olen tähän saakka mieltänyt halvempien vaatteiden ratkaisuiksi...mutta toivotaan, että kestävät tässä tapauksessa.

      Poista
  4. Oli mikä oli, mutta hieno on!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, on se hieno :)

      Tänään soviteltiin enemmän ja vähemmän yhteistyökykyisten poikasten kanssa. Kuvia tulossa lähipäivinä. Isoveikka olis tietenkin halunnut sen kalliimman, helmahalkiollisen "Patin". Päädyin kuitenkin edullisempaan Stockmann-versioon, joka on aivan vastaava.

      Poista
  5. Kas kummaa! Enpä kiinnittänyt asiaan huomiota, vaikka kävin Stockalla menneellä viikolla takin pyörittelemässä. Ihastelin vain kaunista värisävyä :)

    Sovituskuvia täälläkin odotellaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edestä takit ovat identtiset. Erona on tosiaan vain se Pat-takin pidempi, lovettu takahelma. Ovh hintaeroa on kymppi, mutta stockan tarjouksen kanssa hintaeroa tulee jo 39 eur.

      Keltaisen sävy, "keskikeltainen" tai "okra" on tosiaan kaunis :)

      Poista
  6. Hei onko tämä parka kuitenkin tarkoitettu talvikäyttöön? Eli kunnon toppauksilla varustettu? Suunnittelin myös hankkimista Stockalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, talvitakista on kyse. Paksuus on mielestäni suunnilleen sama kuin Reimatec-talvihaalareissa.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)