maanantai 19. elokuuta 2013

Hammasoperaatio, kirpparipöytä ja lastenvaatekutsut

Aikamoinen maanantaipäivä: aamulla klo 8 poistettiin kaksi viisaudenhammasta (samalta puolelta) ja iltapäivällä laitoin kirpparipöydän kuntoon. Mies onneksi kuskasi nyssäkät paikalle. Illalla kieriskelin vielä joukkohysteriassa me&i kutsuilla.

Hampaidenpoisto meni ihmeen hyvin ja kivuttomasti. Ottaen huomioon, että ennen pyörryin aina pistettäessä, oli sitten kyseessä hemoglobiinin otto, rokotus tai varsinainen verikoe. Ehkä kahden pojan maailmaan saattaminen vei turhat piikkipelot ;) Mutta on se suukin herkkä ja henkilökohtainen paikka. Puudutus onnistui hyvin ja hampaiden juuret olivat suorat ja kohtuullisen kokoiset. Se ylähampaan rutina taisi olla inhottavinta. 20 minuutin kuluttua kävelin jo bussille huojentuneena tuppoa purren.

En arvannut, että homma ei ollutkaan vielä ohi. Kun puudutus lakkasi, kipitin nopsaan lääkekaapille helpostusta hakemaan ja silti ikenet ja viereiset hampaat ovat arat. Verenmakuinen tuppo suussa ei sekään ole järin miellyttävä makuelämys. Sitten tein virheen ja söin kiinteää ruokaa lounasaikaan ja vuoto alkoi uudestaan :( Loppupäivä menikin sitten tuppoillessa. Luulin jo, että tässä pitää lähteä uudestaan lääkäriin, kun vuoto ei ole loppunut kokonaan. Mutta ainakin  netistä löytämäni yths ohjeet aiheesta antavat ymmärtää, että pientä verenvuotoa voi jatkua useamman päivän ajan. Lääkäri sanoi, että vuodon kanssa ei saa mennä nukkumaan, mutta taisi tuolla tarkoittaa kovaa verenvuotoa.

Miten olette toipuneet viisaudenhampaan poistosta?

Onneksi sain miehen kantamaan kirpparitavarat autosta paikalle ja kirpparin emännän auttamaan tavaroiden paikalleen laitossa :) Mutta jo pelkkä innostus siitä, mitä kaikkea viereisistä pöydistä löytyi, sai veren taas maistumaan. Ällöä. Uusi Nosh Organics paita kympillä (ruskeita apinoita oranssilla pohjalla) ja Po.p collarit 4 eur. Ja lasten rakastamia Puuha Pete-filmejä 1,5 eur!

Oletteko kuskaamassa lasten vaatteita kirpparille? Vai huutiksessako kaikki nyt myydään?

Välissä syötiin pikaisesti hesessä. Tai ketkä söivät ja ketkä eivät. Joku imi rauhallisesti kylmää limua ja nieleskeli hyvin varovasti jäätelöä. Ihana kuitenkin saada jotain hyviä makuja suuhun! Lapset eivät, ihme kyllä, nostaneet äläkkää siitä, että äiti söi pelkkää jälkiruokaa ;)

Kotimatkalla miesväki tipautti minut kaverin me&i kutsuille. Kahvittelu jäi osaltani nyt väliin, kun en halunnut ikeniä rasittaa, mutta keskityin sitten enemmän uuteen mallistoon. Lapsille oli vaikka mitä kivaa, mutta äitien mallisto on mielestäni kovin mustanpuhuva. Positiivisena väripilkkuna oli retrotyylinen kukallinen tunika, joka jäi kuitenkin ruksaamatta tilauslomakkeeseen, kun väritys ei ollut ihan oman oloinen. Velour joogapantsit tosin oli pakko saada (vaikkei se "tumma khaki" olekaan ihan oma lemppari), kun olen aina silitellyt lasten velourhousujen ihanaa materiaalia. Nyt saan kietoutua itsekin pehmoiseen syyspimeillä :) Monet äidit innostuivat muuten farkkumallistosta, joiden koot imartelevat! Kaikki saivat 1-2 numeroa tavallista kokoaan pienemmät pöksyt jalkaansa. Mainio myyntikikka nuo kokonumerot ;)



Isoveikalle valitsin oranssi-ruskean oravapaidan, jossa on napitus edessä sekä "kamelin" väriset velour joogapantsit. Pikkuveikka sai lopulta keltaisen poliisiautopaidan ja turkoosit velour haaremihousut, joiden pepussa nököttää joku marsuntapainen otus. "Lopulta" siksi, että jouduin tekemään tilauskaavakkeen uudestaan, kun rupesin muuttamaan valintojani nähtyäni yhden vaippapepun sovittavan noita haaremihousuja. Niin söpöt! :)




Tämä paloautopaita oli luonnossa vielä keltaisempi kuin kuvissa. Se oli PAKKO saada! ;) Tosin otin sen ennakkosuunnitelmista poiketen sittenkin pikkuveikalle.



 Tiedän, että nämä me&i "marsut" jakavat mielipiteet. Mutta mitäs tykkäätte näistä pöksyistä?

(kuvat me&i verkkosivuilta)

Sellainen maanantaipäivä!

t. Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Oi ja auts! Mulla meni kolme kertaa viisaudenhampaan poisto hyvin ja neljäs kerta oli karmaiseva. Jos sulla on vielä viisaudenhampaita jäljellä niin jätän sen tarinan kertomatta! :)

    Onko teillä ollut aikaisemmin noita joogapantseja? Onko ne kivoja?

    Joo, mulle ei noi marsut uppoa, mutta parit Meandi-haaremihousut meillä on pojalla olleet (tassupyllyt ja pupu taskussa) ja ne on olleet kyllä oikein hauskoja.

    VastaaPoista
  2. 2/4 viisaudenhampaista poistettu eli pari olis vielä jäljellä...marraskuulla olis sitten niiden vuoro, jos tästä hyvin toivutaan. Turhaan en kyllä taida niitä poistattaa, on tää toipuminen sen verran ikävää. Kerro vaan, mitä sulla kävi sen neljännen hampaan kanssa? Oliko väärässä asennossa?

    Ei ole aiemmin ollut joogapantseja, mutta muita me&i housuja kyllä. Puffy velour pantsit ja puffy terry pantsit on isoveikalla ollu aivan ihanat ja tykkää jopa itekin niitä käyttää eli kaikesta päätellen myös tosi mukavat päällä.

    Olen kuullut noista joogapantseista kehuja, että toimivat syksyllä/talvella hyvin ulkovaatteiden alla, kun pitkä resori pitää lahkeen alhaalla. Se olis kyllä aika hyvä juttu! Ja halusin vähän peruscollarista poikkeavia pöksyjä vaihteeksi ;)

    "Pupu taskussa" housuja oli tämän syksyn mallistossa. En tosin muista, oliko ne haaremimalliset. Ruskeaa velouria taisivat olla.

    VastaaPoista
  3. No urheasti selvisit hammasoperaatiosta ja sen jälkeisestä vuotavasta ikenestä! Hienosti tsempattu myös kutsujen herkkupöytähoukutusten äärellä, hih! :D

    Minäkin olen menossa nyt sitten kutsuille syyskuun lopussa, katsotaanpa mitä tulee tilattua... Varmaan jotain housuja ja poliisiautoja ainakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Suurta tahdonvoimaa kysyttiin kyllä kahvipöydässä, mutta urheasti vain lipitin kylmää evässmoothietani! ;)

      Lastevaatekutsut on ihania. Mukavia kutsuja ja hyviä "löytöjä" sulle! :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)