torstai 15. elokuuta 2013

Småfolk uutuuksia



Katselin tänään Småfolkin uutuuksia Niiloilon verkkokaupasta (josta myös nämä kuvat). Tässä muutama pojille sopiva paitaehdokas. Kovin olivat poikien kuosit sinivoittoisia tällä kertaa. Meidän perheessä tämä tarkoittaa sitä, että nämä olisivat enemmänkin pikkuveikan paitoja (jos siis hankkisin). Isoveikalle ei nimitäin sininen sovi sitten millään.

Tuo yllä oleva traktoripaita menisi kyllä molemmille :) Mutta se onkin väritykseltään iloinen poikkeus ja kuva-aihe puhuttelee useimpia pikkumiehiä ;) Taitaa olla ihan John Deere?!

 


Sammakoita, leijonia ja nosturi-kuorma-autoja. Mitäs tykkäätte näistä? En tiedä, onko nyt hormonit vinksallaan vai mitä, mutta mikään näistä ei oikein iske. Ihan kivoja kuva-aiheita, mutta tuo väritys...Miksi vain sinistä ja harmaata?!

Isoveikalla oli aikanaan ihana vihreä-punainen traktoripaita Småfolkin mallistosta. Poika itsekin tykkäsi siitä kovin ja se on säilynyt tosi siistinä pikkuveikalle. Ei nukan nukkaa eikä muoto ole muuttunut miksikään. Toivottavasti näiden tämän kauden paitojen laatu on yhtä hyvää kuin pari vuotta sitten!

Kokemuksia Småfolkista?

t. Vahteristonemäntä

p.s. Siellä Niiloilossa on kyllä paljon muuta kivaa :)

2 kommenttia:

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)