perjantai 23. elokuuta 2013

Talvitakkipohdintaa

 

Talvitakkituskaa tai vähintäänkin pohdintaa Reiman uuden malliston äärellä. Olen aika lailla päättänyt, että poikasten tulevan kaamoksen kauppatakit hankitaan Reiman uudesta mallistosta. Huomaatte hieman epäröintiä rivien välissä, ja se johtuu siitä, että isoveikalle en ole (vielä) löytänyt täydellisen mieleistä vaihtoehtoa. Pikkuveikalle on vaihtoehtoja, kuten pienille yleensä. Mistähän moinen muuten johtuu?

Olkoon pikkuveikka kerrankin vuorossa ensimmäisenä. Yläkuvassa Dani. Näitä raidallisia  reimalaisia meillä on ollut isoveikalla välikausitakkina (ja on myös jemmassa) ja olen tykännyt. Tässä uusi väriyhdistelmä, jossa jopa keltaista mukana! Ja sinistä, joka äidin mielihaluista huolimatta sopii hyvin pikkuveikalle ;) Reipas ja näyttävä, värikäs. Mutta onko tämä liian edellisten kaltainen? 69 eur.

 

Toffe. Herttainen, positiivisesti vauvamainen (viimeinen vauvani!) taaperotakki. Yksinkertaisen tyylikäs ja silti erilainen. Äärimmäisen lian aran näköinen, mutta kauppatakiksihan tämä tuleekin. Vinovetskari houkuttelee. 69 eur.


Obos. 89 eur. KUNNOLLA keltainen ;) Pirteä, näkyvä ja hauska. Mutta kyllästynkö? Sopiiko keltainen sittenkään pikkikselle? Liian kuuma kaupoilla? Harmi, ettei tätä saa isommassa koossa. Tämä olisi ehdoton isoveikan takki, kun nyt sitten menivät "pilaamaan" sen ihanan keltaisen karvahuppuparkan tekemällä siitä tyttöjen mallin. En voi pidätellä katkeruutta ;) Luulen vahvasti, että tästä tulee pikkuveikan sotisopa pakkasta vastaan.


Sitten isoveikan vuoro. Ja herra pian 5 vee ei nyt ryppyile yhtään! ;)  Jotenkin isoveikan takki tulevana talvena punoittaa nyt kovasti (kun se keltainen taitaa jäädä haaveeksi) Kaipaan väriä ja lämmintä sellaista, sillä olen mennyt jemmaamaan mustan ja syvän tummansinisen haalarin hänelle (lievää katumusta äänessäni, huomaatte) Tämä eka, Olly, on ihana, tyylikäs, mutta liian kallis, 169 eur. En kyllä raaski. Hurja hinta lapsen takista. Joka ei ole edes päivittäisessä käytössä.
 

Siirrytään siis edullisempiin versioihin. Rady. Punainen untuva karvalla. Ensimmäistä edullisempi (119 eur). En tiedä, jotenkin tästä puuttuu "juju"? Punaisen sävy hieman tunkkainen, vai kuvittelenko vain?
 
 
 Kaj. Punainen perusreimatec. Ainakin se on punainen (hyvä sävy) ja yksinkertainen. Yksivärinen. Varma ja turvallinen valinta. Paitsi, jos viisivuotiailla punainen onkin jo tyttöjen väri...Tec-ominaisuus on tosin turha kauppatakissa, jossa ei ulkoilla pitkään kerralla.
  
 
 
Troy. Liskomiehen suomutakki tähdillä. Näyttävä. Reipas. Erilainen. Kiva kellanvihreä väri. Voisin kuvitella pojan omaksi suosikiksi. Tähtiä ;) Edullisin näistä, 99 eur.
 
 
 
Tian. 129 eur. Keltaisen parkatakin korvike. Tuntuisiko tämä "korvikkeelta" vielä käytössäkin? Untuva liian lämpöinen meidän kuumakallelle? Toisaalta: meillä on Reiman viime kevään keltainen kevytuntuvatakki (myytiin lämpimänä välikausitakkina), joka on lähes käyttämätön ja mahtuu oikein hyvin edelleen, mutta ei riitä paukkupakkasilla. Tämä on lämpimämpi keltainen kuin se keväinen versio. Mutta onko tämä liian samantyyppinen?

Missä muuten luuraa Reiman facebookkuvissa (kuva alla) näkynyt oranssi välikausitakki? Vai onko tuo oranssi ollenkaan tai edes välikausitakki???

 


 
Mitäs mietteitä nämä herättävät? Minkä näistä itse valitsisit pienemmälle? Entä isommalle pojalle? (nyt ei ole sitä Moloa vaihtoehtona ;) )

Kuvat http://www.reima.fi/fi/, alin kuva Reiman facebookista.
 
t. Vahteristonemäntä

p.s Koko perhe syksyn ekassa flunssassa. Höh. Itse olen sairastanut maanantaisesta hampaiden poistosta saakka tätä flunssaa eikä loppua näy :( Toivottavasti olette muut pysyneet vielä terveinä!

 
 

2 kommenttia:

  1. Minusta se Jordi takki oli kivempi kuin toi Tian keltaisissa, ja halvempikin, 99e! Ja sitten keltaisena löytyy sitä pitkänmallista parkaa, jossa nähdäkseni ei ole tyttöleikkauksia, mutta onko sitten pitempi takki pojalle ok?

    Pikaista paranemista sinne! Meillä on ollut lievää nuhaa yhdellä jos toisellakin, mut ei sen kummempaa onneksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä :)

      Minä taas en lämmennyt Jordille jostain syystä. Ehkä se johtui siitä pusakkamallista. Taidan kuitenkin etsiä hieman pidempää mallia.

      Pitkä parka ilman tyttöleikkauksia, onko multa mennyt nyt jokin pahasti ohi??? Täytyypä selailla uudestaan...voihan olla niin, että reiman sivuilla malliston esittelyssä ei vielä ole kaikkia malleja esillä? Kurkistan vielä mediapankista.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)