torstai 8. elokuuta 2013

Väriä syksyyn: Po.P ja Across Retro


Väriä syksyyn! Punaista ja vihreää Anton&Ninan ja Po.P:in alesta. Ensin mainitun puodin paketti toi Across Retro-malliston collegehousuja sammakko- ja leppäkerttuaiheilla, Maxomorran punavalkoisen pallopaidan ja Across ketturepun päiväkotilaisen aamuja piristämään.

Maxomorran tämän kesän vihreäpohjainen dino t-paita ruskeilla sauruksilla on mennyt pesussa aika haituvaiseksi. Malli on myös melko lyhyt ja leveä. Aiempi laatu on mun mielestä kestänyt paremmin tai sitten sekoitan Småfolkiin. Tämä pitkähihainen pallopaita tuntui olevan parempaa neulosta kuin dinopaita, mutta katsotaan... Onko muilla samanlaisia kokemuksia?


Kivoja eläinkuvioita, jotka sopivat niin tytölle kuin pojallekin. Laadukas neulos ja hintaa jäi tosiaan vain sellaiset 8 eur/pöksyt. Ketturepussa on kivat neliapilan (vai ketunleivän?) muotoiset koristeet vetskareissa.
 
Oletteko hankkineet Across- vaatteita?



Ostin tässä taannoin kirpparilta isoveikalle pilkkahinnalla siistikuntoiset Po.P:in perusfarkut. Malli on ollut erittäin hyvin istuva, laatu tunnetusti hyvä ja säädettävä vyötärö iso plussa. Normaalihintaisina ei ole raaskinut Polarn o Pyretin vaatteita hankkia, eikä noita ole meillä juuri ollutkaan esikoisen vauva-ajan kesähaalaria ja paria kirpparilöytöä lukuunottamatta. Mutta nyt puoleen hintaan myytäessä päätin "repäistä" ja tilasin parit housut.


Isoveikka sai vihreät puuvillahousut ja punaiset sammarit. Punaiset ovat numeroa isommat (122) ja menevät varmaan hyvin vielä keväälläkin. Resorilahje mahdollistaa käytön myös hiukan reiluna. Vihreistä otin pituuden mukaisen koon (kun ei 122 enää ollut) ja se on juuri sopiva tälle syksylle. Kyllä näitä siis sovitettu on, mutta nuorimies riisuutui heti, kun otin kameran esiin..."En aina jaksa olla kuvattavana...!"

Kesän mallistoahan nämä ovat, mutta sopivat oikein hyvin syksyynkin, punainen varsinkin. Ihanan värikkäitä! Luumunväriset ja keltaiset normaalihintaiset housut jäivät kyllä houkuttelemaan, mutta saavat nyt jäädä. Sen sijaan hankintalistalle pääsi se suosittu koirapaita, josta oli samantien koot loppu verkkokaupassa :/

2 kommenttia:

  1. Meillä on ollut across merkiltä yhdet collegehousut ja pitkähihainen trikoopaita. Paita on pesuissa ja käytössä pysynyt hyvänä. Kuvat eivät ole haalistuneet eikä paidan malli muuttanut muotoaan. Housut sen sijaan ovat mielestäni tuoneet mieleen jotkut peruskollarit, joita myydään esim. tarjoustalossa. Ne muuttuvat pesuissa jotenkin lyhyemmiksi ja leveämmiksi. Eivät ole olleet niin kivat kuin paita. Siksi noita housuja alessa hipelöidessäni jätin ne kauppaan. Mutta meidän housut ovatkin viime syksyn/talven mallistoa, joten josko ois vaikka muuttunut laatu.

    Maxomorralta meillä on nyt käytössä kevään mallistosta kaivuri- ja autokuvioiset t-paidat. Molemmissa on pesuhaituvaa, mutta muotonsa ovat pitäneet.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :)

      Meillä on myös Across trikoopaita pysynyt siistinä, joskin on ollut varsin vähäisessä käytössä, kun printti ei sitten ollutkaan lapselle niin mieluinen (ruskealla pohjalla metsäneläimiä). Saman merkin perusverkkapuku on myös käytössä ja on pysynyt ihan ok kunnossa.

      Across housuista ei olekaan aiempaa kokemusta. Toivottavasti nämä versiot eivät sitten "levähdä" pesussa, kuten kerroit...Säiden viilentyessähän se sitten nähdään!

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)