tiistai 27. elokuuta 2013

Talvitakkipohdintaa osa 2: vai sittenkin oranssia?


Takkikuume senkun nousee ja nyt on käynyt niin, että Reima on saanut kilpailijan isoveikan takin osalta, kuten yläkuvasta näkyy. Ticketillä olisi nimittäin karvaton oranssi takki! Ainoa toistaiseksi keksimäni miinus tuossa takissa on helman lumilukko neppareineen, joka on tulevassa kauppakäytössä täysin turha ja jopa tiellä. 139 on suolainen hinta, mutta mahtaako näitä jäädä aleen?

Siitä kiiltävästä karvahuppuisesta en välitä...Muita malleja ei kai ole oranssista?

Kuva Jeriikan verkkokaupasta.

Reimalta on tulossa joku oranssi talvitakki, koska verkkokaupan takkien värivalikossa on "bright orange", mutta takista ei ole vielä kuvaa näkyvissä. Takki on reimatec+ ja hintaa 159 euroa. Kuulostaa hurjan kalliilta, eikä noita ääriominaisuuksia (tec+) tarvita kauppatakilta...

 
Reimahoppiin on nyt tullut mun tämän hetken suosikkitakki, Pat (reimatec), joka vaikuttaa riittävän unisexille ollakseen isoveikan talven parempi takki. Luulisin. Pitkä malli sopisi pitkäselkäiselle pojalle. Jotenkin tykkään tästä mallista, siistin näköinen. Arvostan myös sitä, että tämä takki työllistää meitä suomalaisia. Hintaa kympin enemmän kuin Ticketillä.


 
Obos. Pikkuveikka luultavasti pukeutuu ensi talven kauppareissuille tähän keltaiseen unelmaan. Erottuu ainakin tungoksessa:)
 

Tämä kevään untuvainen välikausitakki - lämpimyydessään vk-takin ja talvitakin välimuoto - odottaa isoveikan vaatekaapissa viileneviä säitä. Tällä saatetaan pärjätä jouluun kauppakäytössä. Tämän Saturate-takin keltainen sävy on huomattavasti kylmempi, kuin nuo uuden malliston keltaiset. Tykkään enemmän lämpimästä keltaisesta.

Kuvat Reiman verkkokaupasta (paitsi ylimmäinen oranssi takki Jeriikan verkkokaupasta)

On tää vaikeaa ;)

Mukavaa viikonjatkoa!

t. Vahteristonemäntä

10 kommenttia:

  1. On vaikeeta on! Mä kelpuuttaisin nuo kaikki ja oranssi Ticket on jo vähän niinkuns alelistalla. ;) oranssi on esikoisen lempiväri. Täksi talveksi kaapista löytyy viime talven keltainen molon takki, että juuh, makumme ovat saman suuntaiset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oranssi ja keltainen puree teilläkin :)

      Oranssi on meillä isoveikalle parhaiten sopiva väri, oma lempivärinsä taitaa nykyisin olla musta ;)

      Poista
  2. Mä olen sen verran pihi, että jos olisi tarkoitus käyttää vaan kauppareissulla, niin ostaisin H&M toppatakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa järkevältä :)

      Meillä on yleensä ollu kauppatakkeina kirpparilta ostetut H&M (tms) takit, mutta nyt, kun kaikki muut talvikamppeet on jemmattu aikoja sitten, meinasin repäistä Reiman uuden malliston kunniaksi! :)

      Poista
  3. Pirteitä on! Ja vaikea valinta.

    VastaaPoista
  4. Nyt on reiman parkatakkia kanta-asiakas tarjouksena ihan hyvällä alella. Vinkkinä.

    -T-

    VastaaPoista
  5. Lindexilläkin on muuten oranssi takki :) http://www.lindex.com/fi/lapset/pojat-86-122-cm/ulkoiluvaatteet-sadeasut/6991261/Takki/?styleId=47841044

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)