maanantai 12. elokuuta 2013

Reiman alesta syksyyn ja vähän pidemmällekin


Reiman uutta mallistoa pukkaa pian kauppoihin (ainakin verkkokaupassa on jo) ja posti kuljettaa edellistä Vahteristonmäelle! :)

Nuo pallosaappaat oli ihan pakko saada isoveikalle. Keltaista väriä ja pallokuvio - olin myyty! :) Pohjaväri on tosin tummansininen, josta en niin välitä, mutta se menee tuossa muuten kivassa saappaassa. Eikä pitäisi mennä heti sekaisin päiväkodissa!? ;) Malli on sellainen, että menee korkeampaankin jalkaan helposti ja myös varressa on hyvin tilaa.

Mutta, kumminpäin näitä pidetään: lahkeet sisä-vai ulkopuolella? Minä laitan normaalisti lasten lahkeet saappaiden päälle. Tässä tapauksessa hauskat nauhat jäisivät piiloon. Ehkä näissä laajoissa varsissa onkin ideana, että lahkeet saa saappaan sisälle? Ai mutta eihän mun tarvi tätä miettiä, päiväkodin tädit pähkäilkööt yhdessä voimakastahtoisen isoveikan kanssa ;) Kotona on käytössä kirppiskontiot.


Meidän ekat "tecittömät" Reiman housut. Molemmille veljeksille ns. siistimmät ulkohousut. Näitä käytetään lähinnä ruokakauppareissuilla ja ulkoilua sisältävillä kyläreissuilla (kuivalla kelillä). Varsinaisessa ulkona peuhaamisessa pitää mun mielestä  pienellä lapsella olla haalari ja tai ainakin korkeaselkäiset henkselihousut. Vai mitäs mieltä muut olette? Polvissa tuplakangas, näppärää. Lahkeissa piilosäädöt sisäpuolella, joten alussa reilun lahkeen saa kurottua sopivaksi tarvittaessa.


Isoveikalle ensi kevääksi/kesäksi/syksyksi Reimatec-lenkkarit. Puoleen hintaan kun saa, uskallan arvata koon (+ 2 nro nykyiseen). Kyllä ne jossain vaiheessa ovat sopivat. Tai sitten ainakin pikkuveikalle. Tukevan oloiset popot ja musta väri menee aina.


Siinäpä viime kertaisen paketin sisältö. Pikkuveikka sai vielä sinisen Mopo-pipon. Keväiset pipot kyllä mahtuvat, mutta tuleeko sitä solmittua niitä nauhoja enää 2 v ikäiselle? Pikkuveikka osaa jo itse laittaa lippiksen/lierihatun päähänsä ja pitää mielellään hattuja, joten uskoisin nauhattoman pipon jo pysyvän päässä. Mopo on siis nauhaton lippapipomalli, josta isoveikka ainakin on tykännyt kovin.


 
Isoveikka päiväkodin suosimassa syysvarustuksessa eli kura-asussa. Henkselikurikset olen hankkinut joskus keväällä ja tuo pallotakki on tämän kevään mallistosta kuten kumpparitkin. Housut on tumman harmaat ja vähän häiritsee tuo väriero, mutta menköön. On sentään takki ja kumisaappaat samaa sarjaa ;) Reimalta kaikki ja koko on 122 eli reiluja vielä. Jos on pakko kuriksissa hikoilla, olkoon ne sitten edes hauskan pallolliset pirteällä keltaisella höystettynä! Mitäs tykkäätte?
.

Kettureppu on ollut suosittu, vaikka se pojan itsensä mielestä muistuttaakin enemmän marsua!? No, kyllä minustakin ketun kuono saisi olla näkyvissä...

t. Vahteristoemäntä (joka on koko illan kaivanut esiin ja lajitellut kirpparille menevää kamaa. Laputus on vielä tekemättä...Onneksi on vielä loppuviikko aikaa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)