torstai 19. syyskuuta 2013

Luisevat kuosit


Me&i:lta tuli vielä muutama uutuus tälle syksylle. Tytöille uutuutena on kukka-lintu-aiheinen tunika ja pojille tämä pääkallopaita luineen ja kalanruotoineen. (kuva Me&i)

Pettymys. Minä en vaan voi sietää näitä pääkalloja lasten vaatteissa! Ja niitä näkee jopa vauvoille tarkoitetuissa asuissa. Luita ja pääkalloja! Niiden väitetään liittyvän lasten keskuudessa suosittuihin merirosvoihin, mutta kyllä ne minusta viestivät kuolemasta.

Joskus vaatekaupassa tuli ilmi, että isoveikka haluaisi pääkallokuvioita. Ei onneksi vielä kovin innokkaasti. En ole ainakaan toistaiseksi niitä hankkinut. Minusta ne eivät kuulu lastenvaatteisiin. Voin olla kalkkis, mutta eipä haittaa! :)

Saavatko/haluavatko teidän lapset pitää yllään näitä luisevia kuoseja? Missä iässä ovat alkaneet osoittaa kiinnostusta aiheeseen (jos ovat)?

Mukavaa torstai-iltaa!

Postausaihetoiveita otetaan edelleen vastaan allavaahterapuun@gmail.com tai ihan kommenttikenttäänkin voi kirjoitella :)

t. Vahteristonemäntä

p.s Me&i uutuuksissa oli kivoja velour joogahousuja niin lapsille kuin aikuisillekin. Aikuisille löytyy lisäksi kietaisumallinen musta (nearly black) fleecetakki ja tunika samaa kukka-/lintukuosia kuin tytöille. Kurkkaa täältä!

4 kommenttia:

  1. Just huutelin omassa blogissa postaustoiveita, kun pää on tyhjä eikä tunnu olevan mitään asiaa.

    Ja mä inhoan pääkallovaatteita, yäk! Eli ei iske nämä miikkarin versiotkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olis ihan mukava, jos lukijat ehdottaisi aiheita. Saisivat sitten mieluista luettavaa :) Toivotaan, että saadaan vinkkejä kumpikin!

      Poista
  2. Juu, ääh, ei innosta nämä kyllä!

    Velourjoogat itselleni voisin kyllä hankkia, niitä mulla ei ole vielä koskaan ollutkaan. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että on muitakin samoilla linjoilla: ei kuolemankuvia lapsille!

    Velourjoogat on aivan ihanat! Vähänkö harmittaa, että kerkisin tilata itselle ne "khakit", kun en tiennyt mustien olevan tulossa...

    VastaaPoista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)