keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Mr Orange

 

Olen pitkin kesää seuraillut Reimashopissa tätä oranssia Reimatec-välikausitakkia nimeltä "Neo". Niin isoveikan värinen takki kuin olla voi ja kaiken lisäksi aimpia tec-takkeja ohuempi materiaali + ohut verkkovuori sekä luvattu sopivan aktiiviseen liikuntaan. Kuulostaa täydelliseltä meidän "hikikallelle"!  40 % alen kohdalla hermoni pettivät, kun huomasin meidän kokoa olevan enää 2kpl jäljellä ja tilasin takin.


Takki on tosiaan ihanan pehmeää ja ohutta materiaalia. Malli on perinteisiä tec-takkeja tyköistuvampi. Väri on hieman erilainen kuin kuvittelin verkkokaupan kuvan perusteella, mutta oranssi kuitenkin. Sävystä tulee vähän mieleen työmiesten huomioväriset asut, mutta yritän olla ajattelematta sitä liikaa...Ja ainakin poika erottuu! ;)


 
 
Tämä kuvan asukokonaisuus on sitten täysi sattuma. Kovin on oranssi poika ;) Isoveikalla oli päällään Metsolan oranssit housut ja leikeissä oli poiminut päähänsä samanvärisen dinosauruspipon.

Isoveikka ihastui uuteen takkiinsa heti! Tosi kiva, että poika itsekin pitää hänelle niin hyvin sopivasta oranssista väristä :) Sopii niin hyvin punaposkiselle punapäälle. Nämä kuvissa näkyvät Metsolan housut ovat olleet suuressa suosiossa, samoin kesän oranssit sortsit ja t-paidat.

Miltäs näyttää?
 

                                  
 

Takki on kokoa 122 cm ja isoveikka puolestaan ehkä 118 cm. Mielestäni passeli koko, jossa on vielä kasvuvaraakin. Vielä takki ei ole erityisen tyköistuva, jollainen tällainen aktiiviseen liikkumiseen tarkoitettu takki saa olla. Takkia on tarkoitus käyttää vasta keväällä, kun saadaan 116 cm takit ensin pidettyä pois...Vaikka tämä takki sopisi kyllä parhaiten syksyn pimeyteen!

Reiman paketissa oli myös ne himoitsemani raidalliset paidat ja housut molemmille veljeksille (ne sisävaatteista käyvät tekniset alusvaatteet), mutta niistä en ole vielä ehtinyt saada kuvia, kun isoveikka tosiaan viettää suurimman osan valoisasta ajasta siellä päiväkodissa ja pikkuveikan paita piti vaihtaa. Mutta sovituskuvia on kyllä tulossa niistäkin!

Täällä on nähty tänään kaikki säätilat auringosta rakeisiin ja räntäsateeseen. Aamulla oli vain muutama aste lämmintä, eikä tämä äiti ollut pakannut lapselle fleeceä päiväkotiin! Toivottavasti ei saanut poikanen kylmää aamupäivän ulkoilussa! Väitti kyllä tarenneensa, mutta enpä tiedä, uskonko. Huomenna ehdottomasti väliasu mukaan!

Kylmän räntäpäivän osuva vinkki kuuluu: Reimashopissa on aurinkosuoja-asut - 30%. Talvilomaa tai ainakin seuraavaa kesää ajatellen :)

Lämpimämpää viikonjatkoa toivotellen,

Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Upea! Ja tosiaan erottuu. :) Mikä on ehdottomasti hyvä asia, kun miettii vaikkapa maantiellä kulkemista. Ja muutenkin.

    Ihanan pirteää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)

      Saan itse väreistä hurjasti energiaa, siksi kai suosin värikästä.

      Tuo on totta, että liikenteessä erottuminen on tärkeää. Samoin ajattelen, ettei ole pahaksi, jos lapsi erottuu päiväkodin pihalla. Kun sitä henkilökuntaa ei ole tänä päivänä liiaksi...

      Poista
  2. Tuo on just se takki mitä kuolasin keväästä asti. Meillä oli kuitenkin edellisenä syksynä hankitut jemmat tälle keväälle (ja syksylle) ja nyt ostin alesta ensi kevääksi sen raidallisen mikstuuran sitten kuitenkin. Mutta tuo on kyllä edelleen minulle mieleen. Ja livenä hypistellessä tuntui kivalta.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muutkin tykkää oranssista :)

      Mulla ei myöskään ollu "mikstuura" monen klikkauksen päässä, kun raidoista tykkään, mutta päädyin sitten kuitenkin vaihteeksi yksiväriseen. Ja taisi siitä kelta-harmaasta mikstuurasta kyllä kootkin loppua.

      Takin materiaali on tosiaan ihanan pehmeä. Katsotaan, kuinka hyvin siitä lähtee lika.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)