torstai 12. syyskuuta 2013

Pikkuveikka syysasussa

 


Niin se vaan alkaa olla jo välikausivaatteiden aika, ainakin aamuisin. Pikkuveikalle mahtuu vielä keväällä hankittu Reimatec "Curious"- pallohaalari. Haalari jäi keväällä varsin vähälle pihakäytölle, kun ensin en raaskinut kurata sitä (käytettiin ensin kauppavaatteena) ja sitten säät lämpenivätkin pian kesäisiksi. Haalari on kooltaan 92 cm ja menee noin 94 cm pojalle vielä tämän syksyn, muttei enää ensi keväänä.

Tykkään kovasti tästä kuosista ja väristä: harmaalla pohjalla limen-, turkoosin (vaalean sinisen?)-, harmaan- ja valkoisen väriä palloja. Malli on kivan kapoinen, ei ollenkaan sellainen säkki kuin aiemmat taaperohaalarit. Selässä on reilu koko selän levyinen rypytys lisäämässä istuvuutta.


 
Onko siellä kukassa ötökkä?

Haalarin pintamateriaali on sellainen karhea, joten nähtäväksi jää, miten hyvin lika siihen jatkossa jämähtää. Täytyy muistaa suihkutella kuraeteisessä aina käytön jälkeen ja pyörittää koneessakin säännöllisesti. Mutta nyt tätä käytetään ihan huoletta ;)
 


Candy-tennarit (Reimaa myöskin) ovat olleet poikien kaupunki-/vierailukenkinä tämän kesän. Ne ovat kevyet ja helppo pukea jalkaan yhden suuren, koko tossun avaavan tarran ansiosta. Vaaleanvihreä värisävy on vaan tosi arka lialle ja nämä tossut ovatkin aina vähän suttuisen näköiset. En ole uskaltanut niitä koneeseenkaan laittaa, mutta käsinpesua voisi toki kokeilla. Onko joku pessyt näitä koneessa? Malli on kätevä lapsen itsenäisyyttä ajatellen ja nämä ovatkin ensimmäiset kengät, jotka heinäkuussa 2 v täyttänyt pikkuveikka sai itse pois jalasta - ja oli siitä kovin ylpeä! :) Ensi kesäksi on vähemmän arka keskisininen tennaripari odottamassa!

Reiman Angry Birds-pipo on pikkuveikan lempihattu ja nyt viilenneiden säiden myötä tätä ihanuutta voi taas käyttää. Pipohan on käännettävä eli siitä voi valita kulloinkin mieleisen puolen. Sisäpuolella on Angry Birds-hahmoja raitana ja logoteksti (kts. alla).

Jännityksellä odotan, millaisia ovat syksyn uudet Angry Birds-tuotteet, joita on  kuulemma tulossa! :)

 
Mukavaa torstaipäivää kaikille! :)

t. Vahteristonemäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)