sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Talvitakit tulossa!

 
 
 
Tadaa! Tässä ne nyt sitten ovat: poikasten uudet talvitakit. Helpotus. Tilaus lähti perjantaina, kun sain hyvityksenä pienen alennuksen Reimashopin ollessa perjantaina jonkin aikaa kiinni.

Isoveikalle tulee siis tuo yllä olevassa kuvassa oleva Pat-takki, jota olen tässä jo jonkin aikaa himoinnut ja postauksissakin pyöritellyt. Takki on Reimatec parkamalli, ajattoman tyylikäs mun mielestä.
 
Tänä aamuna tosin tein pienen mutkan takkiasiaan tilaamalla tuon isoveikan takin Stockalta, kun sen sai kanta-asiakkaana hintaan 110 euroa ilman postikuluja (reimashop 149 eur). Vinkkinä muillekin parka-faneille! :)

Vältin sittenkin vielä Ticketin/Molon, ainakin vielä tänä syksynä! ;)

Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Reimashopista.

 
Keltaisen ja näyttävän takin kanssa otin yksinkertaisen pipon, Harty-pipo ruskeana. Pipossa on jujuna tasku :) Meillä on ruskeat Reiman toppahousut jemmassa, joten kelta-ruskea on nuorenherran talvinen kaupunkilook.

Mietin ensin (automaattisesti) keltaisen pariksi mustaa, yksinkertaista pipoa, mutta musta vie tämän meidän punapään kasvoilta kaiken värin pois, joten hylkäsin ajatuksen. Keltainen ja ruskea on kiva yhdistelmä sekin :)
 
(Tätä alla olevaa punaista Anders-lippapipoa en vielä raaskinut tilaukseen liittää (kuten en niitä kelta-musta-harmaita raidallisia sisävaatteitakaan, joita olen himoinnit...), mutta tämä pipo on kyllä  saatava tulevaksi talveksi :)
 
Lippapipot on meillä olleet suuressa suosiossa sekä talvella että välikautena ja tämä on ihanan pirteän värinen ja mallikin uusi. Tuon taitteen pystyy muuten kääntämään kasvoja suojaamaan, jos on kova viima.)
 

 
 
 
 

Pikkuveikka sai Oboksensa :) Tää on mun mielestä niin söpö! Eihän tässä(kään) mitään järkeä ole, kun vain kauppa-/vierailutakista on kysymys, mutta meinaan olla tiukkana ja käyttää sitten isoveikan perintöhaalareita (Reiman Kiddot koossa 92 ja 98 jemmassa) pienen arkiulkoilussa. En osta uutta haalaria. En.
 


Pikkuveikan Obos, myöskin näyttävä takki, saa kaverikseen simppelin Skip-pipon, jonka jujuna on vaihdettava tupsu! Toinen pipon mukana tuleva tupsu on tummansininen-sininen ja toinen keltainen. Voitte arvata, kumpaa meillä pääsääntöisesti käytetään ;) Jännä nähdä, millainen on tupsun kiinnitys; joutuuko tässä ihan ompelutöihin! ;)

Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Reimashopista.

Mitäs tykkäätte? Millaiset pipot ovat teillä suosiossa?

Rauhallista sunnuntaipäivää! :)

Meillä on miesväki mökkeillyt pari päivää ja tulevat tänään ip kotiin, joten täytyy alkaa taas orientoitua hälinään ja hurlumheihin :)

t. Vahteristonemäntä
 

 

2 kommenttia:

  1. Ihanat keltaiset takit! :) Kyllä noiden kanssa kelpaakin kauppailla ja kyläillä!

    Meidän suosikkipipot on mallia tupsupipo leuan alle menevillä nauhoilla varustettuna. Suojaa hyvin niskaakin! Popilta ja Reimalta olen ostanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin munkin mielestä :)

      Mietin pikkuveikan kohdalla nauhallista pipoa, mutta päädyin kauppapipossa nauhattomaan malliin, kun poika saa jo itse pipon päähän ja pois. Ulkoillessa meillä menee edelleen se viime talvinen tupsullinen Reiman nauhapipo :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)