perjantai 17. heinäkuuta 2015

Metsolalla jälleen froteeta!

Lastenvaatteet - Metsola AW15: T-Shirt LS, Winter Dots, Mint (80 - 128cm) - Winter Dots - AW15 - Lasten Metsola Oy verkkokauppa - Lasten vaatteet


Metsolan syysmallistosta löytyy kuin löytyykin jälleen froteeta: sekä tätä mintunväristä pallokuosia nimellä Winter Dots että oranssia pisarakuviota, tytöille lisäksi kukkia.

Kurkistakaa jooko linkistä, kun en edelleenkään onnistu nappaamaan kuvia Metsolan sivuilta :/

Mitäs pidätte?

Pikkuveikalle täytyy varmaan saada tuo mintunvihreä pallopaita. Ihana!!! Oranssista pisarakuviosta en oikein tiedä, mitä mieltä olen. Sitä saisi kyllä nyt mukavaan kampanjahintaan.

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

4 kommenttia:

 1. Joo, molemmat kyllä ovat ihan kivoja. Tuo pallopaita jopa tosi kiva. En nyt ole ihan varma, haluaako tuo kohta koululainen noita, vaikka kai ne vielä ovat ihan ekaluokkalaiselle sopivia kuoseja???
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu varmasti paljon lapsesta itsestään, ovatko nämä koululaisen kuoseja vai eivät. Isoveikalle en saa enää pallopaitaa päälle vapaaehtoisesti. Omasta mielestäni Metsolan froteet sopivat hyvin pienelle koululaiselle. Kokoja oli ennen 140 cm saakka, nyt näköjään 128 cm on suurin koko.

   Poista
 2. Ihana olisi se pallopaita, mutta meidän kolme vee poju on niin lämminverinen, että talvellakin on hikipäässä froteepaidassa sisällä. Kyllä harmitti, kun olin edellisessä vaatekoossa jemmannut ihania froteita useamman ja eihän niille ollut käyttöä. Ihastuinkin tässä uudessa mallistossa oitis harmaaseen on the road trikoopaitaan ja kotiutin samantein! Terv. Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutulta kuulostaa. Meillä on myös ollut vähän ongelmaa noiden froteepaitojen hiostavuuden kanssa: herkästi niissä tulee leikeissä kuuma. Lähinnä pakkasilla olemme niitä käyttäneet.

   Jossain vaiheessa hankin kesäksi lyhythihaisia Metsolan froteepaitoja, mutta eipä niitä voinut juuri käyttää, kun olivat niin lämpimiä. Harmi sinänsä.

   Harmaa On The Road autokuosi näytti minustakin oikein kivalle :) Tyylikäs väriyhdistelmä.

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)