lauantai 4. heinäkuuta 2015

Reima AW2015 JuniorPoltin tänään niskani uimarannalla, joten nyt napataan viilennykseksi hieman lumisia huippuja ja raikkaita pakkaspäiviä: katsellaan Reiman talven 2015 mallistoa Junioreiden puolelta. Lumilauta alle ja menoksi!

Junioreille on tulevaksi talveksi luvassa mm. oranssia, violettia ja valkoista. Valkoisen värin arkuus on poistettu "sotkemalla" kangas valmiiksi hennolla kuvioinnilla, joka ei kuitenkaan vie valkoisen valovoimaa - fiksua.

Mallistossa on hauskoja kääntötoppiksia ja pulleaa untuvaa. Rinnevaatteissa hehkuvat mm. värikuviot ja katkotut raidat. Tyylikästä yksiväristä on tietysti tarjolla - karvahupulla tai ilman.

Päätin ensin olla ottamatta tähän postaukseen mukaan asusteita, mutta muutama herkku oli ihan pakko liittää tuonne postauksen loppuun, kun ihmettelin itsekin, millaisia pintoja neulomalla voi saada aikaan. Upeita pipoja!

Olethan jo ihastellut Reiman AW15 Kids-mallistoa? Postailin Kids malliston talvihaalareista ja -takeista hetki sitten.

Kaikki kuvat ovat Reiman mediapankista.

Mitäs tykkäsitte? Mikä näistä voisi tulla teille?

Minä ihastuin tietysti oransseihin takkeihin, mutta myös sammaleenvihreä, takahelmasta lovettu karvahupullinen parka on hieno. Raidalliset lasketteluhousut miellyttävät silmää ja tuo kaikkein värikkäin neulemyssy on varmaankin saatava meille. Jos olisi tyttöjä talossa, tuo sini-violetti kuvioneulepipo tulisi taatusti meille.

Hauskaa hellepäivän iltaa,

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari
11 kommenttia:

 1. En jotenkaan hahmota näiden Kids- ja Juniormallistojen rajapintaa ollenkaan :D Eikös Kids -mallistossakin kuitenkin löydy kokoja vähän isommillekin? Vai onko tämä enemmän niinkuin rinnelajimallisto? Oli niin tai näin, niin tykkään silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti. Et ole ainoa, joka miettii eroja Kids- ja Junior-mallistojen (vai pitäisikö itseasiassa sanoa kategorioiden) välillä. Kuvia läpikäydessäni tuli ihan sama ajatus, että mallistot osin sekoittuvat.

   Kids mallistossa on mukana melko suuriakin kokoja, mutta Junior malliston koot alkavat ainakin osassa tuotteista muistaakseni jo 104 cm:stä. Mediapankista en näe tuotteiden kokohaitaria.

   Harkitsin ensin yhtä postausta näistä molemmista kategorioista, mutta kuvia oli niin valtavasti, että jaoin ne sitten Reiman mediapankin jaottelun mukaan eli Kids ja Junior. Ehkä tuo Reiman jaottelu on tehty nimenomaan tyylin (nuorten tyyli vs lasten tyyli) ja toisaalta rinnekäyttöön/leikkimiseen tarkoitettujen tuotteiden perusteella.

   Mutta aivan kuten sanoin: niin tai näin - ihania ne ovat silti! :)

   Poista
 2. Mäkin Reimaa aiemmin blogissa kurkin ja on kyllä hieno mallisto! Tänä vuonna kaikki mallistot ihan liian hienoja! Oranssi ja vihreä upeita asusteista puhumattakaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulta sen ahaa-elämyksen sainkin, että johan näitä talvimallistoja pitäisi alkaa esille kaivelemaan ;)

   Ai että on muutkin mallistot ihania? Tässä taitaa tulla valinnan vaikeus itse kullekin :)

   On kyllä kiva, kun meidän suosikkivärit vihreä ja oranssi ovat nyt laajalti edustettuina. Mun täytyykin katella joku päivä tarkemmin niitä asusteita...

   Poista
 3. Tykkään. Selvähän se.
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaikee sanoa. Kids mallistosta ehkä enemmän. Molemmista löyty vaikka mitä. Oranssia, vihreää, mustaa, yksiväristä ja moniväristä...
   -T-

   Poista
 4. Minullakin on roikkunut luonnoksissa postaus näistä Junior-malliston vaatteista, täytyy laittaa julkaisuun.. Mutta siis onnistunut mallisto tulossa! :)
  Varsin laaja tänä vuonna, kun välillä tuntuu ettei ole juuri valikoimaa. Välikauteen kun vielä tulisi laajemmin isommillekin valikoimaa, niin olisi kiva.
  Minun käsittääkseni Kids mallisto loppuu 140cm ja Junior mallistoa saa sinne 158-164cm saakka, jos nyt muistan oikein? Yhtään en muista mistä koosta alkaa.
  Mutta yleensäkin Junior mallisto on juurikin vähän isommille suunnattu malleissa, kuoseissa ja materiaaleissa.

  Meille tulee taatusti 11v:lle (käyttää 158cm) ja 14v:lle (käyttää 158-164cm) näistä jotain, jos vaan tosiaan ne koot riittää lemppareissa. ;)
  Ja tosiaan huippuja nuo pipot! Hienoin pipomallisto aikoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin onnistunut mallisto :)

   Sitä en osannutkaan katsoa, että tämä nuorten mallisto olisi aiempaa laajempi, kun meillä on tosiaan pääsääntöisesti ollut vielä Reiman Kids-kategorian tuotteita. Kiva, että on nyt enemmän valinnanvaraa teillekin, toivotaan, että lempikuosin koot riittävät isoillekin pojille :)

   Pipomallisto yllätti myös minut erittäin positiivisesti. Ei kyllä helpota yhtään pipojen hamstraamisen rajoittamista ;)

   Poista
 5. Jos koot jatkuvat tuonne 158-164cm saakka, niin onko isojen haalarit kasvava trendi? :) Taisi olla viime vuonnakin isoja lasketteluhaalareita Reimalla. Mutta onhan ainakin mageet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä rinneasut muuttuvat (palaavat) ainakin osittain yksiosaisten suuntaan?

   Kurkkasin sen verran reimashop verkkokaupan puolelta, että ainakin Reimatec Thabit (ale > lasketteluvaatteet) haalaria saa koossa 164 cm, joten nuorisolle on tosiaankin ollut jo viime talvena tarjolla haalareita. Eikä tuo mainittu haalari ole varmastikaan ainoa.

   Tässäkin postauksessa on vain osa tulevan malliston tuotteista. Reimashoppiin tulee loppukesällä se suurin valikoima Reiman tuotteista ja sieltä näkee kätevästi myös vaatteiden koot sekä ominaisuudet. Sinne vaan selailemaan! :)

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)