tiistai 28. heinäkuuta 2015

Värikkäitä alelöytöjäLupasin esitellä teille salamyhkäiset kesäalelöytöni ja tässä ne nyt viimein ovat: Metsolalta posti kuljetti pikkuveikalle Molo Kids Rainbow Hopla välikausitakin ja Minirodinin kalapaidan. Isoveikka sai siistimpään menoon Name It kauluspaidan miltei mustalla denimkuosilla huikealla 70 % alella.

Rainbow-kuosia olen seuraillut pitkään, kuten varmasti moni muukin. Välillä kuolaa valuttaen ja välillä melkein kyllästyen. Viime syksynä näin tämän luonnossa erään lapsen päällä bussipysäkillä ja olin myyty. Nyt kesällä sain sateenkaariraitoihin uuden inspiraation ja törmättyäni tässä tapauksessa suorastaan runsaanpuoleiseen 40 % aleen, en voinut vastustaa kiusausta. 122 cm takki otetaan käyttöön ensi keväänä, jos maltetaan pitää se syksy kaapissa ja kettuilla vielä tulevan kauden.

Lehtikalojen kansoittamaa Minirodinin paitaa en varmaankaan olisi koskaan tullut hankkineeksi, jollen olisi nähnyt sitä blogissa lapsen päällä. Mainoskuvissa kuosi ja malli näyttää jotenkin aivan erilaiselle. Luonnossa tämä on lievässä outoudessaan mitä herttaisin ja sopii yhtä lailla tytölle kuin pojallekin. Laatu vaikuttaa lupaavalle. 116/122 cm paita tulee pikkuveikalle käyttöön viimeistään kevättalvella, varmaankin jo syksyn aikana. Pikkuveikka rakastui kalapaitaansa ensisilmäyksellä.Meiltä ei voi ajaa Helsinkiin laivarantaan piipahtamatta Reiman Outletissa Vantaalla. Varsinkaan, jos taskussa on keväällä arvonnassa voitettu lahjakortti Reimalle. Kuinka kortti olikin vielä käyttämättä? Vastaus: sitä ei voinut käyttää reimashopissa, ainoastaan myymälöissä.

Ehkä muistattekin, että olen pyöritellyt tuota upean väristä Reimatec Switz takkia ostoskorissa kerran jos toisenkin. Ihaillut ja empinyt: uskallanko jemmata vuoden päähän, entä onko hinta vielä liian kova. Siinä vatvoessa loppuivat sitten koot reimashopista ja tein jo jonkinmoista surutyötä niin meidännäköisen takin menetyksestä.

Laivareissun yhteydessä kipaisin tosiaan pikaisesti Reiman Outletissa miesväen ajaessa ympyrää yrittäen saada yliväsynyttä ja unta vastaan taistelevaa pikkuveikkaa nukahtamaan. Todettuani, että  varsinainen etsinnän kohteeni Toisto takki ei ole alessa Outletissakaan ja Tovi haalarista on koot loppu, katselin epätoivoisesti ympärilleni...ja siellä tuo takki suorastaan säteili rekissä ja arvatkaa mitä? Pikkuveikan tulevaa kokoa oli jäljellä!

Isoveikan takki tämä olisi varsinaisesti ollut, mutta kaikkea ei voi saada: pääasia on, että takki tuli perheeseen. Voitte uskoa, että teki mieli ostaa takkiin sopivat Reimatec Wingon housut, joista olisi löytynyt koko sekä oranssista että vihreästä. En raaskinut. Arvokkaalle takille jäi hintaa vielä 40 % alen jälkeenkin, mutta koko 122 cm menee näillä näkymin kaksi talvea, jollen saa totaalista väriähkyä jossain vaiheessa.

Samalla pikashoppailulla mukaan tarttui helposti yhdisteltävän värinen aurinkosuojahattu pikkuveikalle seuraavaan kesään. Pikkuveikka ei muuten nukahtanut automatkalla, vaikka tein kaikkeni: rapsutin kuopustani kämmenestä selkä kierteellä koko loppumatkan. Ihme, etten saanut totaalista niskajumia laivareissulle.Tulevan koululaisen ja päiväkotilaisen sisäkengät tilasin Babyshopista, jossa Crocsin halutuista malleista oli 30 % ale. Joitain malleja ja kokoja on ilmeisesti saanut jostain paremmillakin aleprosenteilla, mutta meitä nuo eivät valitettavasti ole kohdanneet.

Isoveikka valitsi Star Wars teemoitetut sisätohvelit ja pikkuveikka ärisee syksyllä  hurjahampaisissa haitossuissa päiväkodissa. Molemmat mallit vilkkuvat opettajan ja päivähoitohenkilöstön kauhuksi. Saa nähdä, tuleeko noista noottia.

Semmoisia nämä kesän viimeiset (?) alelöydöt. Mitäs tykkäätte? Muuta ei olekaan nyt hakusessa, kuin kesän aikana jalkoja kasvaneen ekaluokkalaisen kouluhousut (mitä ne ovat?). Ulkovaatetta löytyy syksyyn molemmille onneksi entuudestaan.

Oletteko tehneet uusia alehankintoja? Vai joko on kyttäyskohteita syysmallistoissa? Paketteja matkalla?

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

9 kommenttia:

 1. Kelpais meillekin :) Minille itseasiassa tota Rainbowia olen miettinyt. Isommalle olin jo ostamassa kalapaidan, mut viime hetkellä peruin. Kivoja hankintoja siis!

  Meillä poika sai synttärilahjaksi muutaman vaatteen ja näytti olevan hänelle kovin mieleisiä :) Po.pilta yhden setin olen ostanut, mut enempää en oo raaskinut vaikka eteenkin isommalla tarvetta olis. Just vaan ne syksynkin mallistot odotuttaa itseään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntuu taas olevan värikkäämpi kausi lyhyen tumman/rauhallisen vaiheen jälkeen.

   Millaisia vaatteita saitte pojalle synttärilahjaksi? Ehkäpä niitä näkyykin pian blogissa :)

   Poista
  2. Täytyy kuvailla kun reissulainen saapuu kotiin vaatteineen :) Ihan ns. perusvaatteita mutta oli hurjan kivoja :)

   Poista
 2. Haha, haksahdin myös Metsolan alesta tuohon Rainbow-Hoplaan, ja innostuin tuosta kuosista myös vasta kun näin sen livenä leikkipuistossa. Tuo -40% alehinta meni juuri ja juuri oman kipukynnykseni alapuolelle.

  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas sattui! :) Mutta onhan tuo kuosi niin herkullinen ja 40 % ale on tosiaan sellainen, jolloin tässä tapauksessa on toimittava, ettei jää nuolemaan näppejään.

   Hehkutellaan sitten syksyllä ja keväällä sateenkaaren väreissä :)

   Poista
 3. Hyviä ostoksia siellä! :) Yritin katsella tuota Hoplaa meillekin mutta jotenkin ei koot ja mieluisat värit mätsänneet, niin päädyin sitten Villervallan softshelleihin - vähän ex tempore, mutta niinhän näissä joskus käy. ;) Meillä on tuota Rainbow -kuosia ollut niin paljon, että sen jätän nyt toistaiseksi rauhaan. Onhan se kyllä aikamoinen ikisuosikki Molon valikoimissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villervallan softshell kuulostaa hyvältä ex tempore valinnalta :) Vaikken kyllä tunne kyseisiä takkeja sen tarkemmin. Meillä tykätään Villervallasta.

   Voin uskoa, että Molon Rainbow kuosiin kyllästyy jossain vaiheessa, jos sitä on ollut perheessä jo useamman vaatteen verran. Meillä tämä pikkuveikan takki on ensimmäinen sateenkaarivaate ja nähtäväksi jää, kuinka kauan riemunkirjava kuosi jaksaa kiehtoa. Toivottavasti pitkään!

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)