perjantai 3. heinäkuuta 2015

Reima AW2015 Kids


Pojat lähtivät tässä eräänä sunnuntaipäivänä isin ja vaarin kanssa halkokuorman tekoon isomummin luokse, joten minulla oli sopiva hetki selailla Reiman kuvapankista tulevan syksyn/talven mallistoa. Ajattelin ensin vain vilkaista ja laittaa teille muutaman esimerkkikuvan, mutta kun alkuun pääsin, en malttanut lopettaa!

Oi, mikä mallisto meitä odottakaan, kunhan saadaan ensin tämä kesä elettyä ja kerättyä aurinkoenergiaa akkuihin. Vuosi vuodelta paranee, Reima.

Reiman mallistoa selaillessani mieleeni jäi erityisesti, että tulevan talvikauden värejä ovat violetti, oranssi, ruskea ja sammalenvihreä (armyvihreä). Yksiväriset, karvahupulliset haalarit nousevat pirteiden kuosien rinnalle. Juhlamalliston retrohenkiset haalarit ja takit ovat saaneet houkuttelevia, uusia värejä joukkoonsa sekä varmasti monen toivelistalla olevan mustan värivaihtoehdon.

Tässä teille ensin parhaat palat Kids-osastosta, josta kokosin teille joukon upeita haalareita, takkeja ja housuja. Myöhemmin esittelen teille myös Junior-malliston. Kuvia on sitten PALJON ;)

Kaikki kuvat Reiman mediapankista.

Miltä Reiman tulevan talvikauden Kids-mallisto näyttää? Mikä on oma suosikkisi?

Minun silmääni miellyttää nyt erityisesti juhlamallistosta tuttu, retrohenkinen, läppätaskuinen Taag/Toisto-takki oranssina ja sammalenvihreänä. Jopa niin paljon, että joudun miettimään, hankinko sitä kuukausikaupalla katselemaani kevätmalliston vihreää vaihtoehtoa sittenkään pikkuveikan syystakiksi/talven kauppatakiksi. Myös takki/haalari, jossa on mustalla pohjalla erivärisiä kuvioita, näyttää meidän poikien näköiselle. Ehkäpä se valikoituu isoveikan tulevaa talvea lämmittämään. Kovaa kulutusta kestävistä Reiman Kiddo tuotteista on tulossa ilahduttavan paljon väri- ja kuosivaihtoehtoja.

Tytöille on tietysti luvassa taas vaikka mitä ihanaa! Herkulliset kukkakuosit ja seinävaatteen/räsymaton mieleen tuova raidallinen kuviokuosi (jota löytyy myös sisävaatteista/kerrastoista) miellyttää etnohenkisellä erilaisuudellaan. Tietysti yksiväriset, tyttömäisesti muotoon leikatut talvitakit karvahuppuineen viehättävät.

Lupaan palata piakkoin Junioreiden talveen, vaikka helle meitä juuri nyt niin ihanasti helliikin :)

Lämmintä viikonloppua, nautitaan kesästä!

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

6 kommenttia:

 1. Iahduin kans eniten noista retrohenkisistä takeista sammaleenvihreänä ja oranssina. Harmi vain, ettei ole sitä poikaa, jolle niitä voisi pukea :D Tosi kivan näköiset uutuudet. On mallistossa muutakin, joka miellyttää silmää. Tyttömäiset A-linjaiset ja muut pidemmät takit tuntuvat nyt pistävän silmään houkuttavina. En tiedä sitten, mikä oikeasti talven lähestyessä houkuttaa.

  Mukavaa hellepäivää! Mä täällä parantelen vielä eilistä lievää auringonpistostani ja hoidan lievästi palanutta rintakehää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, auringonpistos on ikävä juttu :/ Toivottavasti pian helpottaa ja pääset taas nauttimaan kesästä. Vaikka onhan sitä toisaalta välillä kiva olla sisällä ja katsella vaikka uusia mallistoja lepäillessään?

   Itse olen tosi herkkä auringolle, nykyisin vielä herkempi, ja tuntuu, että aina on oltava hattu, aurinkolasit ja 50-suojakerroin - ja silti saan raapia aurinkoihottumaa ja tunnen iltaisin lievää huonoa oloa auringossa vietetyn ajan jälkeen. Täytyy uskoa, että otsonikerros ohenee koko ajan.

   Reiman mallisto on tosiaan ihana - ja onhan siellä vaikka mitä ihanaa tytöillekin :) Kai se aina menee niin, että poikien äidit löytävät uusista mallistoista kaikkea ihanaa tytöille ja tyttöjen äidit puolestaan pojille. Onneksi on paljon neutraaleja vaihtoehtojakin: eikös se oranssi retrotakki ole ihan selvästi unisex? ;)

   Poista
 2. Kyllä mä vaan aina tykkään Reiman mallistoista. Ei voi mitään. Tykkään että tulee aina jotain tuttua ja jotain uutta. Itselläkin maku muuttuu ja lapsi kasvaa niin aina vaan löytyy kivoja paljon.

  Jemmasta kyllä löytyy Reiman tippaa riittävästi, luulen.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat :) Ja laajasta mallistosta löytyy jokaiselle jotakin.

   Meillä on pojilla yksi haalari/takki jemmassa, joten toiset on ikäänkuin lupa hankkia syksyllä tai alesta. Jännä nähdä, mihin sitä sitten lopulta päätyykään. Isoveikalla on varmasti asiasta jo omakin mielipide.

   Poista
  2. Siis toppaa. Puhelimella tulee aina näitä.
   -T-

   Poista
  3. Siis toppaa, ei tippaa. Puhelimella tulee näitä...

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)