lauantai 20. heinäkuuta 2013

Pojat sovittelee

 
 
Vasta ehti Metsolan paketti kotiutua, niin tänään posti toi Niiloilon pussukan! Nopea toimitus jälleen kerran.

Kesän alehankinnat piti olla jo tehty, mutta olemme lähdössä ensi viikolla lomareissuun ja isoveikalta puuttui siistimpiä paitoja. Surffasin siis läpi blogimaailmassa äskettäin listattuja, tällä hetkellä toimituskuluttomia lastenvaatekauppoja alennusmyynteineen ja päädyin Niiloiloon.
 

Ensisijaisesti hain Kinderin paitoja aiempien hyvien kokemusten perusteella, mutta niistä oli lyhythihaiset kauluspaidat jo myyty. Yhden pitkähihaisen, harmaaruutuisen (kts. kuva alla) tosin löysin kympillä, joten pakkohan se oli ottaa (ovh 33 eur). Kuvissa näkyvä punasävyinen ruutupaita on NameIt ja se suorastaan käski tulla valituksi punapäällemme ja nappiin meni: poika itsekin tykkäsi "isojen poikien paidastaan" heti ensi silmäyksellä ja varsinkin selässä oleva teksti on hänestä hieno :) Tämä paita pitää kuulemma saada sitten laivalle päälle! :)

Paidan koko 122/128 cm on yllättävän sopiva 117 cm kaverille. Koko pitäisi vastata 7-8 v ja tämä poika on 4,5 v. Olen kyllä tietoinen, että NameIt on pientä kokoa, mutta silti...Onneksi en ottanut pienempää kokoa! Onko muilla samanlainen kokemus?



Pirtsakka pikkuveikkamme loistaa uusissa Metsolan keltaisissaan. Olisi pitänyt viitsiä riisua tuo alla oleva sininen paita pois, kun paistaa tuolta kaula-aukosta... Paita on kokoa 98 cm ja on sopivan reilu (kasvunvaraa) 93 cm pojalla. Autoaihe oli takuuvarma valinta. Luulin, että joutuisin myymään kuvattoman lätsän hänelle jotenkin kepulikonstein, mutta uusi hattu olikin heti suosiossa ja isoveikka kysyi myös moneen kertaan, miksei hän saanut tuollaista hattua. No kun niistä oli jo koot loppu :(


Onneksi isoveikkakin sai sentään jotain Metsolaa. Oranssi paita on yllättävän sopiva, vaikka on 122 cm ja poika 117 cm, mutta hartioita tosiaan riittää näillä kavereilla. Pikkiksen 104 cm raitapaita on selkeästi reilu (kuvassa kuin mekko!) 93 cm pojalla, mutta se onkin tarkoitettu vasta ensi kesäksi.

Poseeraaminen ei oikein kiinnostanut tänään herra 4 veetä ja sitten alettiinkin jo tutkia ovessa olevaa ilmanvaihtoräppänää :) Lapset ovat haastavia malleja vai kuinka? ;)

4 kommenttia:

  1. Voi, oonkin ollut katsovinani, että teilläkin on punapää. :) onko jompikumpi teistä vanhemmista myös? Meille punapäiset pojat tuli yllätyksenä, mies on tumma ja minä vaalea. :D
    Tykkään kovin uusien vaatteidenne värimaailmasta! Noita mäkin usein valitsen, syksyn sävyjä.
    Itse tein eilen aikamoisen tilauksen pompdeluxilta -70% alennuksella. Teen postausta kun saapuvat.
    Ja kyllä, on vaikeita kuvattavia yleensä ainakin! Kun Nooaa pyytää hymyilemään, hänpä irvistää. Mutta Nuutti nyt vielä poseeraa kameran nähdessään. <3
    ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Olen myös noteerannut teidän punapäät! :) Voihan se väri periytyä vaikka kuinka kaukaa suvuista.

      Mulla itelläni oli pienenä punainen, kihara tukka, joka tummui ja suoristui noin 5-vuotiaana (edelleen tosin vähän luonnonkiharaa). Suvussa on muitakin punapigmenttisiä. Toivotaan, että pojan punainen kihara säilyy (ikä nyt 4,5 v)!

      Onpas pompdeluxilla ollu hyvät alet! :) Postaustasi odotellen.

      Pienet yleensä tosiaan poseeraa vielä kameralle, isommat keksivät kaikenlaisia koiruuksia ;)

      Poista
  2. Hienoja vaatteita! Ja kyllä on pojat nyt noilla valmiita matkalle vaikka minne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Huomenna päästään testaamaan kamppeita käytännössä. Pikkuveikalle tarttui vielä sini-valkoruudullinen kauluspaita sittarin alesta :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)