tiistai 8. joulukuuta 2015

Sotahuuto kiirii, vaikkei ketään näy...

Facebookin tupsahti Blaa!:n mainoskuva kotkapukuisesta vauvelista. Siristelin aamu-unisia silmiäni. Vaatteen kuviointi miellytti siinä määrin silmää, että lähdin tutkimaan, löytyykö tuota samaista kuosia isommillekin.

Ja löytyyhän sitä: jopa kokoon 152 cm saakka. Ja laatuhan on Blaa!:n tuotteissa varmistettu: orgaanista puuvillaa 5 % elastaanilisällä. Kaamoksessa hieman uinunut lastenvaateshoppailija suorastaan heräsi näin joulun alla!

Ja kaikkein parasta näissä uusissa Blaa!:n inkkarituotteissa on, että kuosit kelpaavat myös koululaisille, jollainen meidänkin huushollista jo löytyy. Kotkat ja sudet ovat taatusti vakuuttavia. Luulen, että myös sulat toimisivat. Sulkapaidan upean värikästä kuosia löytyy myös mekkona ja leggareina. Punaisista, baggymallisista collegehousuista on tietysti myös musta versio ja inkkaripäähinecollege on varma valinta isommallekin pojalle talveen. Pisteet Blaa!:lle!

Meillä on varmaan puoli vuotta laulettu isoveikalle iltalauluna lähes poikkeuksetta intiaanilaulua "Kopsis kapsis, kopsis kapsis ratsastan...", jonka poika oppi eskarissa. Laulu on tuttu jo omasta lapsuudestani, mutta sanat olivat unohtuneet. Onneksi netistä löytää :)

Mitäs tykkäätte näistä Blaa!:n luomista punanahkojen kuoseista? Mikä on oma suosikkisi? Entä hankitteko lapsille pehmeitä paketteja jouluksi?

Vahteristonemäntä / Toivottoman oivallista! -bloggari

11 kommenttia:

 1. Vau! Kotkat ja inkkaripäähinepaita kotiutuisivat meille, jos neiti olisi poika. Tällä hetkellä valikoimissa ei valitettavasti ole mitään, minkä 8-vuotias tyttö kelpuuttaisi, mutta suunta on oikea ja kiva, että koot eivät enää pääty 128 cm:iin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain: aivan upeita!

   Kotkakuosia on nyt saatavana myös mekkona ja leggareina kokoon 128 cm saakka. Ehkäpä isommille tytöillekin on jatkossa tulossa "omia" kuoseja, kuten nyt pojille. Sulkakuosin mekkoa löytyy kokoon 152 cm saakka.

   Poista
  2. Meillä tyttö pitää enää harvakseltaan mekkoja. Kouluasuna on yleisimmin pitkähkö gollecepaita tai neuletakki ja leggarit/Reiman ulkoiluleggarit. Mekko ei ole kovin käytännöllinen, jollei sitten ulkoasuna ole haalari.

   Poista
 2. Tykkään. Poika on lintufani, joten kotkapaita kotiutuu meille. Oiskohan jossain joku alekoodi Blaalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotkapaita on taatusti lintuharrastajan lemppari!

   En tiedä, että olisi vielä alekoodia kotkatuotteisiin, kun nämä ovat tosiaan ihan uunituoreita, mutta kerron heti, kun sellaisen löydän :)

   Poista
 3. Hienoja!!! Tykkään.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on. Varsin onnistunut kuosi :)

   Itse tykkäsin kovasti myös Blaa!:n aiemmasta lintukuosista Black Birdista ja kuosi istui hyvin meidän pienemmälle pojalle. Isompi herra kaipasi jo silloin vähän "hurjempaa" lintua - nyt sellainen löytyy!

   Poista
 4. Nämä on hienoja! Sulkapaita on pakko hankkia jossain vaiheessa. P.S. Moikka vaan pitkästä aikaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka, olethan sinä siellä sittenkin! :)

   Sulkapaita on myös tosi kiva. Yhtäaikaa värikäs ja rauhallinen, ajaton ja iätön. Voisin käyttää itsekin.

   Poista
 5. Minustakin nämä Inkkarit on hienoja! Ihastelin näitä jo aiemmin. Meillä on Blaa! syysmallistoa käytössä, on ollut tosi hyvälaatuista. Ei nukkaannu nyt taas yhtään :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat! :) Kiva kuulla, että laatu on ollut edelleen hyvää. Meillä ei ole ollut tänä syksynä Blaa!:ta, mutta pian asia ilmeisesti korjaantuu ;)

   Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)