lauantai 29. kesäkuuta 2013

Äiti sai palloa ja raitaa

 
 
Kuten ehkä aiemminkin on ollut puhetta, olen marimekkoihminen henkeen ja vereen. Erityisesti tasaraitatyyppiä, unikoistakin tykkäsin aikanaan, samoin niistä värikkäillä taskuilla varustetuista takkimekoista (mm. Kihlatasku). Nämä vaatteet kestävän vuosikausia, mutta ovat toki hintavia. Siksi niitä ostetaankin alennusmyynneistä.
 
Tänään löysin alesta kaksi musta-valkoista vaatetta: omasta vaatekaapista vielä aiemmin puuttuneen Pallopaidan ja tuttua tasaraitaa jatkavan, löysän taskullisen Fliku-mekon. Erittäin poikkeuksellista, että ostin jotain mustavalkoista, kun niin lasten kuin omatkin vaatteeni ovat yleensä varsin värikkäitä. Ehkä se väriähky tosiaan tulee kaikille enemmin tai myöhemmin tai sitten alitajuisesti siirrän jo itseäni kohti työelämää...? Kuka tietää.
 
Tuota pallopaitaa olen himoinnut pitkään ja se tulee olemaan käytössä niin farkkujen kuin suorien housujenkin kanssa lempparipaitana erilaisissa tilanteissa. Tasaraitamekko vaatii hieman totuttelua ja käyttötilanteiden miettimistä. Tykkään viipottaa kotona ja pihalla kesäisin kevyissä trikoomekoissa, mutta tämä on ehkä turhan arvokas ihan pihamekoksi.

 
 



Nämä violetit ihanuudet ovat löytö. Kympillä Anttilan alekorista (ovh 49)! Alennusmyyntiaikaan kannattaa olla isokokoinen ja isojalkainen! ;) Minulla ei olekaan aiemmin ollut aitoja Crocseja ja parin kesän takaiset kopio-puutarhasandaalit jäivät parin käyttökerran jälkeen kaappiin, kun hiersivät ja hiostivat epämukavasti. Nämä tuntuivat myöhään iltapäivällä useiden kävelytuntien jälkeen sovittaessa hyvältä jalassa. Katsotaan, miten toimivat käytössä. Pihalla ajattelin näillä lähinnä lompsutella.


Lapset jäivät nyt vähemmälle tällä ostosreissulla (ja ihan hyvä niin). Isoveikka sai City-Marketin harmaat Lotta&Lassi-peruscollarit, joiden hinta-laatusuhteeseen olen ollut pitkään tosi tyytyväinen. Lindexistä otin kesäheinän lailla kasvavalle miehenalulle muutamat uudet kalsarit kulahtaneiden ja pienien tilalle. Luulen, että nämä Angry Birds-hahmot saavat aikaan riemunkiljahduksia, kun poika löytää ne vaatelipastostaan. Tuo haisuli on jonkinlainen ankkuri pikkulapsiaikaan; eihän se 4,5 vuotias vielä niin kovin iso poika ole (?).

Lastenvaateblogeissa esitellään lasten päällysvaatteita, mutta mitä niiden alla pidetään? Onko sillä väliä? Saavatko siellä suosikkihahmot mellastaa vai jatkuuko harkittu tyyli alusvaatteissakin?


Tykkään piirrellä ja askarrella lasten kanssa, mutta tähän saakka isoveikka ei ole oikein innostunut aiheesta ja pikkuveikalla taas taidot eivät ole vielä riittäneet. Nyt on positiivista muutosta ilmassa molempien poikien osalta ja siksi innostuinkin plaraamaan Tiimarin alekoreista kasan tarroja yhteisiä askarteluhetkiä aktivoimaan. Tarroja tarvitaan meillä tällä hetkellä myös vessassa, sillä pikkuveikka on innostunut pottailusta, kun onnistuneesta suorituksesta on palkintona valinnainen tarra omaan tarratauluun.

Oikein onnistunut ja mukava ostosreissu siis. Tietysti kävin myös perinteisesti nauttimassa täytetyn leivän, leivoksen ja ison kupillisen haudutettua teetä tutussa kahvilassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)