lauantai 29. kesäkuuta 2013

Mystiset housut ja muita kirpparilöytöjä


Tiedän, ettei juhannuksen jälkeinen aika ole parasta mahdollista kirpparishoppailuaikaa, mutta päätin silti pyörähtää, kun miesväki suuntasi mökille. Oikeassa olin: tarjonta oli heikonlaista ja pöytien siistijät taisivat olla myös mökeillään, kun yhdellä sun toisella pöydällä oli epämääräinen vaatekeko.

Mutta kyllähän sieltä seasta ahkera penkoja aina jotain löytää ;) Yläkuvan Me&I traktoripaita pikkuveikalle ensi kesäksi, vain 4 euroa. Väritys sopisi paremmin isommalle traktorimiehelle, mutta noin edullisesta ei pidä olla turhan tarkka! ;)


Sitten nämä mystiset housut. Siniset resorifarkut strech-materiaalia. Mielestäni laadukkaan oloiset. Vaikka kuinka hain, en löytänyt niistä kokoa (arviolta 92 cm) enkä merkkiä. Sisäpuolella ei ollut minkäänlaista lappua, mutta silti housut vaikuttavat tehdastekoisilta (?). Noissa alemmissa kuvissa olen yrittänyt tallentaa ainoan housuissa olevan "lapun", joka on siis ulkopuolella reiden kohdalla. Kuvassa heppa ja toisella puolella kana. Onko tämä joku tuotemerkki? Jonkun itse ompelemat? Tietääkö Joku?



 
Olen kova ostamaan kirjoja. Ne eivät ole ihan lelujakaan (joita on aina liikaa), mutta tuomisina ilahduttavat lapsia yleensä vaatteita enemmän. Ja kirpparilla eivät paljoa maksa. Tuo "Franklin ja ukkosmyrsky" sopii nyt Franklinista pitävän isoveikan lisäksi hyvin meidän pikkuveikalle, kun hän pelkää ihan kamalasti ukkosta, jota on viime aikoina saatu kuunnella jo enemmän kuin tarpeeksi. Jospa kirja aiheesta rauhoittaisi edes vähän. Isoveikka taas on kiinnostunut ihmisen sisuskaluista, joten keskimmäinen kirja sopii hänelle. Vasemmanpuoleinen retrokirja 70-luvulta "Hiiri täytekakussa" on itselle mieleinen ja sopii varmaankin molemmille veljeksille.

Mitä te etsitte, kun käytte kirpparilla? Parhaat löydöt?

2 kommenttia:

  1. Juuri varasin pöydän ensi viikoksi kirpparille, toivottavasti siellä kävisi asiakkaita niin menisi vaatteet ja lelut kaupaksi! :)

    Käyn kirppiksellä pari-kolme kertaa kuussa ja yleensä sieltä kyllä tarttuu jotain pientä matkaan... Hyvät löydöt olit tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Joo sen unohdin mainita, että asiakkaita kirpparilla kyllä riitti, vaikka tarjonta oli selvästi lamaantunut lomakaudella. Uskon, että heinäkuussa tavaraa menee kaupaksi, kun ihmisillä on aikaa kierrellä rauhassa. Eivät kaikki ole mökillä! :)

      Mun pitäis ottaa pöytä elokuulla, että sais noita ylimääräisiä välikausi(ja talvi)romppeita pois.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)