keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Konnat ja koneet kotona!

Posti toi odotetun paketin, Me&I aleostokset! :) Isoveikalle "kissing frogs" eli vihreä sammakkokuvioinen t-paita ja "terry pants" eli ruskeat froteehousut. Pikkuveikka sai tällä kertaa "tractors everywhere" eli ruskeasävyinen t-paita traktorikuvioilla. Traktorit (ja paloautot) ovat parasta, mitä pian 2 vuotta täyttävä miehenalku tietää.


 

Mitäs pidätte kuoseista? Minusta tuo traktoripaita on aivan ihana. Sammakkokuosi on vähän eri tyyppinen, mitä on aiemmin ollut ja jännäsinkin vähän, mitä varsin vaatetietoinen nelivuotiaamme paidan nähtyään laukaisee. Mutta ihan hyvin nuo kruunuilla ja silmäripsillä koristellut kurnuttajat otettiin vastaan, ei tosin mitään riemunkiljahduksia, mutta kuitenkin.

Ruskeat froteehousut on meidän ekat froteet (jollei pikkiksen sortseja lasketa). Laadukkaan oloiset ja mukavan ohuet. Mielenkiintoista nähdä, miten nyt uutena niin ihanan pehmoinen materiaali käyttäytyy pesussa. Kuivausrumpuun ne eivät nimittäin pääse, eikä niitä kyllästetä huuhteluaineellakaan tässä huushollissa.

En ole vielä päättänyt, tulevatko nämä vaatteet käyttöön ihan vielä. Kooltaan ovat numeroa isompia kuin pituuden mukainen koko ja menisivät hyvin vielä ensi kesänäkin (liian isoja eivät kyllä ole nytkään). Jos siis maltan laittaa ne kaapiin piiloon! ;) Tälle kesälle on kyllä jo ihan riittävästi paitoja...Meillä pidetään t-paitoja myös talvella sisällä, kun tuo isoveikka on sellaista lämminveristä sorttia, joten noita paitoja voisi käyttää vaikka sitten syksymmällä...

Oletteko tilanneet jotain Me&I alesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)