lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kevyttä kesämenoa

 
Kesävarpaat terassilla. Ihania lämpimiä, suorastaan helteisiä, kesäpäiviä. Kahluuallas on otettu käyttöön ja riippumatto ripustettu paikalleen. Ihanaa. Hyttysiä riittää, joten läpsiminen ja raapiminen lasketaan pian hyötyliikunnaksi. Onneksi on Etono, apteekista saatava puikko kutinan lievittämiseen. Suosittelen muillekin sääskiparvessa eläville makeaverisille!
 

 

Jos kahluualtaassa on jo kaikki konstit kokeiltu, eikä äiti anna käyttää pikkuveikkaa maalitauluna vesipyssyllä ampuessa, voi aina keksiä jotain uutta!

Molemmilla Reiman aurinkosuojapaita, isoveikan sortsit ja pikkiksen hattu samaa mallistoa. On muuten kaikkein kevein (suojaavuutensa lisäksi) kesähattu ja suosiossa! :)

 
Lapsikin rauhoittuu riippumaton unettavassa keinunnassa. Pikkuveljeä moinen kapistus hieman hirvittää, varsinkin, kun sen sisään voi jopa "hävitä". Itse tykkäisin tuossa pötkötellä, mutta pojat tulevat heti levottomiksi, jos käyn pötkölleni. Äidit eivät kai lasten mielestä ole makuulla muuten kuin vakavasti sairaina.
 

 Tässä mitään hoploppia tarvita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)