tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kirpparikiihkoa


 
Oi mikä päivä! :) Isoveikka mökkeilee isovanhempien kanssa, joten suunnattiin pikkiksen kanssa kirppareille, kuten meillä on tapana, jos kaksin ollaan. Harvinaisen kannattava reissu tästä tällä kertaa tulikin...

 
 Herra, pian 2 vee poseeraa kaupunkivetimissään.
Takki: Levis, kirpparilta
Housut: H&M
Paita: Me&I dinosaur (äitin lempipaita!)
Kengät: Reima
Hattu: H&M



Kuten näkyy, löydöt on käytetty jo pesussa ja ripustettu ulos kuivumaan. Moneksi päiväksi. Pakko. Miksi, oi miksi, pitää käyttää niin järkyttävän voimakkaan tuoksuisia pesu-ja huuhteluaineita??? Makuasioistahan ei saisi kiistellä, mutta itse hajustamatonta pyykinpesuainetta ilman huuhteluainetta käyttävänä meinaan saada hajumyrkytyksen kirpparivaatteista. Huh! Mutta en silti luovu tästä muuten niin ihanasta löytöretkeilystä...Pesen ja tuuletan kuitenkin tehokkaasti! :)


Löytöihin siis. Joku oli päättänyt luopua ihanan värikkäästä ja lapsellisesta Legon pussilakanasetistä muutamalla eurolla! Kääntelin ja vääntelin pussilakanaa ja tyynyliinaa pitkään epäuskoisena, että missä se reikä oikein sijaitsee, mutta ehjää oli. Pussilakanan ja tyynyliinan kuosi on erilainen toisella puolella, pelkkiä dinoja. Esikoinen tykkää varmasti!

 
Mutta sitten varsinaiset pohjasokerit, jotka ovat tällä kertaa merkkimaailmasta. Vasemmalta oikealle: Metsola vihreä-valkoinen aikuisten t-paita (8 €), Maxomorra punainen dino-teepaita (3 €), Villervalla velourtakki (5 €), Me&I canvashousut (7 €). Minusta hinnat olivat varsin kohtuullisia, vai mitä sanotte? Olen ymmärtänyt, että voisi enemmänkin olla?
 
Tuota autopaitaa ajattelin käyttää ihan itse! (vaikka se vissiin virallisesti onkin miestenpaita?) Dinopaita on esikoiselle, loput pikkuveikalle. Vaatteiden kunto on siisti, Metsola-paita ja Me&I canvashousut ovat lähes uudenveroiset.

 
 
Lisäksi löysin ystävän vauvalle 4 kpl oikein siististi pidettyä Tuttaa, mm. retronorsua. Kannattava reissu! :)
 

4 kommenttia:

  1. Loistolöytöjä! Ja mun mielestä todellakin kohtuullisilla hinnoilla.

    Mä en myöskään ymmärrä hajustettuja pesuaineita ja huuhteluaineita. En tykkää yhtään niiden tuoksusta (hajusta! :)) , eikä sitä tuoksua meinaa millään saada pois. Kuulemma ruokasooda voisi toimia, pitänee kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :)

      Hyvä tietää, että löytöjen hinnat oli muidenkin mielestä kohtuulliset. Näiden merkkien kirpparihintataso kun on itselle vielä jokseenkin vieras.

      Vaatteet on nyt roikkuneet tiistaista asti parvekkeella kuivumassa/tuulettumassa. Täytyy käydä tänään nuuhkimassa, laitanko vielä soodakäsittelyyn. Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  2. Oi että, ihania löytöjä! Kirppikselle on pakko välillä päästä, noista löydöistä saa koukuttavan hyvänolontunteen. :)
    Voimakkasti tuoksuvat pesuaineet haisee kemikaaleille, jotka taas imeytyy elimistöön. Hyihyi. En myöskään voi sietää niitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :)

      Sepä tuossa kirpparitouhussa onkin parasta: se tunne! Samanlaista koin aikanaan, kun innostuin sienestämisestä. Löytämisen riemu! :)

      Hyvä pointti tuo pesuainekemikaalien imeytyminen elimistöön. Ihon kautta on ilmeisesti aika suora reitti. Eipä sitä varmaan moni tule edes ajatelleeksi.

      Mulla on ihan vaikeuksia kaupan pesuainahyllyllä, kun tuntuu, että tuoksut (=hajut) ihan hyökkää päälle. En voi edes kuvitella, millaista olisi olla hajusteyliherkkä. Varmaan ihan kamalaa tässä keinotekoisilla tuoksuilla kyllästetyssä maailmassa.

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)