keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Haalarisovitus c: isoveikan talvilook nro 2

 
Päiväkotipäivän jälkeen kotiin tullessa ei ole paras mahdollinen hetki sovitella talvihaalaria, mutta urhea musta ritarimme kiskoi (hampaat irvessä tosin) päällensä äidin toivoman setin. Lupasin piparia ja mehua muutaman sovituskuvan jälkeen. Ja otin todella vain muutaman kuvan. Silti ilmeet olivat synkkiä...

Tämä viime talvena jemmattu Reimatec One on sopiva! Luojan kiitos! Näin jo itseni selaamassa hätäisenä läpi verkkokauppojen tarjontaa lumen leijaillessa vahteristonmäelle. Huh, siihen ei nyt olekaan tarvetta, vaikka ykköshaalariksi aiottu Reimatec Kiruna on vielä aivan liian suuri. Onella siis mennään! :)

Rapakelin haalariksi löytyy vielä viime talveksi kirpparilta hankittu 116 cm Lassie  ja siistimpään menoon on varattu aiemmin esitelty keltainen Reiman parkatakki ruskeilla housuilla.
 
Tässä voi nyt käydä niin, että Kiruna on suuri vielä kevättalvellakin - ja ensi syksynä tietysti auttamattoman pieni. Grr...mutta itsehän olen jemmani tehnyt! Josko tästä oppisi jotain?...Hah hah haa...
 


Isoveikalla on jalassa Reiman Pehmyt-huopikkaat edelliseltä kaudelta. Resorilahkeinen, jalkalenkillinen haalari antaa paljon anteeksi reilussa pituudessa (toisin kuin suoralahkeinen).


Niin sitä on kokoeroa (+ mallieroa) jopa saman firman saman kauden (2012/2013) samankokoisilla haalareilla (122). Tämä Reimatec One ei roiku takaa ollenkaan niin pahasti kuin aiemmin sovittamamme Kiruna. Tämähän suorastaan istuu lapsen päällä ja on kuitenkin reilu. Alle mahtuu hyvin vielä väliasukin. Vyötärö on kuvissa kiristämättä ja niin ajattelin tätä haalaria käytettävän. Olkoon se nimensä mukaisesti yksiosainen.

One on musta. Mustaakin mustempi. Vie värin lapsen kasvoilta. Tuntuu, etteivät vihreät asusteet (joita sovitettiin Kirunan kanssa) piristä riittävästi. Onneksi on punainen Anders-pipo. Pitäisi saada vielä punaiset rukkaset sen kanssa...olisikohan sitten tyytyväinen? Voi kumpa uuteen Angry Birds-mallistoon tulisi punaisia rukkasia :)

Hei, onko teillä hyviä ideoita, mistä löytyy kohtuuhintainen 122 cm fleecehaalari, jonka nilkoissa on resorit? Mielellään muu väri kuin sininen ;)

Miltäs One näyttää?


Vahteristonemäntä
 

4 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä ja sopivalta!

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Ehdin jo pelätä, että tämäkin haalari on ihan väärän kokoinen, kun ei kukaan kommentoinut mitään!

      Synkkähän tuo väri on tässä meidän kaamoksessamme, mutta yritän ajatella sävyn käytännöllisyyttä ja piristää vaikutelmaa värikkäin asustein. Punaiset rukkaset hakuun ;)

      Poista
  2. Musta on oikein hyvä. Varsinkin jos löydät ne punaiset rukkaset. Tuo on näköjään malliltaan aivan toista kuin se aiempi sovitushaalari. Istuu hyvin ja on liikkumavaraa.

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)

      Eipä noista malleista tosiaan sovittamatta voi tietää. Punaisten rukkasten metsästys alkaa :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)