keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Reima Angry Birds talvi


Vihaiset linnut eivät muuta talveksi etelään, vaan jäävät luoksemme! Ja itseasiassa ne hyppäsivät Reiman uusiin talvivaatteisiin, joita saadaan kauppoihin lokakuun lopulla. Reiman Angry Birds-talvimallisto on pian täällä! :)

Kuvat Reiman facebookista ja mediapankista.







Mallistoon kuuluu tuotteita päästä varpaisiin ja aluskerroksesta päälliskerrokseen. Takkeja, haalareita, talvikenkiä, pipoja, kaulureita, fleecetakkeja...Omat suosikkini ova tässä alla: teknisiä paitoja ja vihaiset rukkaset :)

Musta talvihaalari värikkäine vetoketjuineen ja Angry-kuvineen (kts. ylempänä) olisi varmasti ollut isoveikan mieleen, jos meillä ei olisi noita jemmoja edelliseltä kaudelta.




Kuvat Reiman facebookista ja mediapankista.
 
Mitäs tykkäätte tästä mallistosta? Mikä tuote on oma suosikkisi?
Aurinkoista keskiviikkoa! :)
 
Vahteristonemäntä






2 kommenttia:

  1. Hauskoja talvivaatteita! Mutta silti: mä en aio näyttää näitä pojalle (ja tyttö sanoisi: miäkin haluan), joka ehdottomasti kyllä haluaisi tuollaisia, jos tietäisi niiden olemassaolosta. En ole valmis vielä vaatteisiin lintuja päästämään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! :)

      Meillä on angryt pesineet jo aiemmin pipoihin ja paitoihin. Ulkovaatteissa voisin kuvitella lintuja hanskoissa ja pipoissa, mutta ehkä en ihan sellaista maisematakkia kuitenkaan ;)

      Minäkään en ole uskaltanut näyttää näitä lapsille. Pikkuveikan ensimmäisiä sanoja oli "ää-böö"! ;)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)