keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Numeroleikkiä ja tähtisumua - uutta Villervallaa

 
 
Villervallan/Skidin herkullinen paketti saapui vahteristonmäelle ja tässä näitä värikylläisiä ihanuuksia nyt on. Väriä harmaisiin syyspäiviin! :)

Meillä on aiemmin ollut Villervallalta vain lierilliset kesähatut ja nämä ovat nyt ensimmäiset vaatteet tältä merkiltä. Jännittävää!
 

Isoveikan vihreä setti on kerrassaan hurmaava! Nappivalinta hänelle. Olisin ottanut mustat velourhousut niiden monikäyttöisyyden takia, mutta koko oli loppu. Ehkä jopa hyvä niin, nämä vihreät ovat tosi pirteät.

Numeropaita kiinnosti pian 5 täyttävää pojankoltiaista ensi näkemältä, eikä pikkuveikan musta tähtisetti (alla) aiheuttanut yllättäen minkäänlaisia kateuskiukkuja! Numeropaita vihreine velourhousuineen puettiin päiväkotiin heti seuraavana päivänä.



Pikkuveikan musta (paidan pohjaväri tumma harmaa) tähtiasu ei sensijaan ollut ihan niin kivan näköinen, kun olen kuvissa nähnyt isommilla lapsilla. Ehkä näin tumma väri ei vain sovi vasta kaksivuotiaalle. Tai ehkä tämä sävy vaan vaatii totuttelemista? Onneksi hihat ovat värikkäät ja olkapäät myös, jolloin väriä tulee kasvojen lähelle. Mustat velourhousut on valittu monikäyttöisyytensä perusteella.

Jos tekisin nyt valinnan, ottaisin pikkuveikalle varmaankin sinisen rinkulapaidan tai numeropaidan. Se vaan on hänen värinsä, tykkäsi äiti siitä tai ei. Punainenkin voisi olla kiva, jos sävy ei vivahda pinkkiin. Peruspunainen pikkuveikalle tuntuu sopivan hyvin.
 

A-seen-to! ;)

Isoveikan asu on kooltaan 122 cm (poika noin 118 cm) ja pikkuveikan 98 cm (poika noin 95 cm). Paitojen malli on pitkä ja kapea, oikein onnistunut. Hyvän malliset kaula-aukot ja hihansuut. Hiukan pitkä hiha ei valu kämmenen päälle ohuen resorinauhan ansiosta.

Housut eivät sensijaan saa minulta suurempaa kiitosta mallistaan :/ Vyötärö on varsin matala verrattuna meidän aiempiin velourhousuihin. Isoveikalla vyötärö pysyy paikallaan ilman nauhojen solmimista, mutta pikkuveikalla pilkottaa leikkiessä ristiselästä vaippa, jollei nauhoja kiristä. Minä en tykkää nauhoilla kiristettävistä housuista...säädettävä kuminauhavyötärö on parempi ratkaisu.

Housut ovat myös verrattain lyhyttä mallia. Molemmille olisi voinut ottaa hyvin kokoa suuremmat housut. Varsinkin pikkuveikan velourpöksyt jäävät varmasti nopeasti pieniksi. Nilkkojen resorit olivat melko kireät ja housut eivät laskeutuneet paksumman sukan kanssa edes alas asti. Isoveikalla taas ei tätä ongelmaa ollut, vaikka onkin pikkuveikkaa rotevampaa tekoa. Molemmilla pojilla on sama housumalli.

Velour on laadukasta, paksua ja pehmoista. Ja värit tosiaan upeat. Housujen malli ei vaan taida olla meidän pojille se paras vaihtoehto.


"Vielä tästä kulmasta ja sitten lasku!" ;)

Kokemuksia Villervallan mitoituksesta? Tuotteista muuten? Uuden malliston pesukokemuksia?

Kohta on jo torstai, ei enää pitkä matka viikonloppuun! :)

Vahteristonemäntä

4 kommenttia:

  1. Meillä Villervalla on etenkin pojalle ollut se toinen luottomerkki sisävaatteissa Popin kanssa. Tykkään todella paljon! On ollut raitapaitoja ja tähtipaitoja jo useita ja velourhousuja samoin. Housutkin sopivat meidän pojalle mainiosti. Laatu on ollut oikein hyvää. Mielestäni vastaavat hyvin kokomerkintöjä.

    Aloin miettimään, onkohan meillä mitään uusimmasta mallistosta? Varmaankin. :) Velourhousut ja tumma raitapaita, jossa on vihreä kaulus ja tähti. Hyviä nekin.

    Tykkään ja suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)

      Laatu vaikuttaa erinomaiselle ja värithän ovat aivan upeat.

      Minä olisin tosiaan kaivannut housuihin korkeampaa vyötäröä näille pitkäselkäisille pojille, mutta nauhoilla säätämällä housut istuvat ihan ok.

      Lisää käyttökokemuksia keräämään vaan :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. On ne kyllä sellainen parivaljakko! Kuten teilläkin :)

      Poista

Kommentti sinulta kivalta tuntuisi, anonyyminäkin onnistuisi! :)